Sefirin Kızı’na Son Dakika Flaş Transfer!

Sefirin Kızı’na Son Dakika Flaş Transfer!
Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve seyircinin heyecanla takip ettiği Sefirin Kızı flaş bir transferle sezon finaline gidiyor. İşte detaylar!

Sezonun ikinci yarısında Star Tv’de başlayan ve 03 Medya ve NGM ortaklığında hazırlanan Sefirin Kızı’nın yönetmenliğini Emre Kabakuşak yaparken diziyi Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizi ilk bölümünden itibaren seyirci tarafından oldukça çok sevildi. Hatta o kadar çok sevildi ki pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur’u bile zaman zaman tahtından etti ve reyting sıralamasında 1. Sıraya oturdu. Dizi koronavirüs dolayısıyla tüm yapımlar gibi verdiği mecburi arayı sonlandırdı ve setlere geri döndü yeniden seyirciyle buluştu. Dizi son olarak geçtiğimiz Pazartesi günü 16. Bölümüyle ekranlara geldi. Dizi ekranlara yeni dönerken bir sonraki hafta sezon finali yapma kararı aldı. Bu karar seyirciyi üzerken dizinin eylül sezonunda daha güçlü bir şekilde ekranlara gelmesi için son dakika flaş bir oyuncu diziye dahil edildi. İşte detaylar!

Gözde Çığacı Sefirin Kızı’nda!

Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen son olarak 16. Bölümüyle seyirci karşısına çıkan Sefirin Kızı sezon finali öncesi son bölümünde flaş bir transfer yaptı. Başarılı ve güzel oyuncu Gözde Çığacı başrollerini Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Beren Gençalp, Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncuların yer aldığı Sefirin Kızı’na dahil oldu. Dizi önümüzdeki pazartesi akşamı 17. Bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finaline giderken son dakika transferi olan Gözde Çığacı’nın 17. Bölümde rol alacağı, diziye hızlı gireceği ve önümüzdeki sezonda dizide yer alacağı öğrenildi. Bu haberle seyirci daha da heyecanlanırken dizinin önümüzdeki sezon pazartesi gününde Show Tv’nin Çukur’uyla ciddi bir reyting mücadelesi içinde olacağı tahmin ediliyor.

Gözde Çığacı Kimdir?

Güzel ve başarılı oyuncu Gözde Çığacı 17 Ekim 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuk yapmak isteyen Çığacı bunun için Kocaeli Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Oyunculuk Bölümüne gitmiş ve bu bölümü bitirmiştir. Pek çok projede yer alan güzel oyuncunun rol aldığı başlıca yapımlar şunlardır.

-          Bir Aile Hikayesi

-          Yüzleşme

-          Dudullu Postası

-          Ateşböceği

-          Kördüğüm

-          Sen de Gitme

-          Kuzey Güney

-          Ana Yüreği

-          Çember

18-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar