İbrahim Tatlıses’e Eski Eşinden Yanıt Geldi

İbrahim Tatlıses’e Eski Eşinden Yanıt Geldi
Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses bir kez daha magazin basının gündeminde yer adı.

İmparator lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses son bir yıl içinde inanılmaz bir geri dönüşle yeniden eski günlerine dönmüştü. Uzun bir tedavi sürecinin ardından geçtiğimiz sene yeniden ekranlara dönen İbrahim Tatlıses yıllardır ara verdiği İbo Şov’u tekrar yapmış ve ekranlardan sevenlerine seslenmişti. Programın bitmesinin ardından çalışmalarına devam eden İbrahim Tatlıses yaklaşık 12 yıl aradan sonra da geçtiğimiz günlerde konser vererek sevenleriyle buluşmuştu. Kuruçeşme Konser alanında verilen konserde seyirciye doyumsuz anlar yaşatan İbrahim Tatlıses’in bu geri dönüşü hem sanat camiası tarafından hem de sevenleri ve halk tarafından mutlulukla karşılanmıştı. Ancak bununla birlikte ünlü isim bu seferde polemiklerin içinde yer almaya ve magazin basınının gündemine gelmeye başladı.

Eşinden Cevap Geldi

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde bir programda “İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü ismin bu sözlerine ilk eşi Adalet Sara’dan yanıt geldi. Adalet Sara açıklamasında “yapılan röportajda İbrahim Bey’in sadece Melek Zübeyde ve İbrahim’in (İdo) evliliğinden haberi olduğunu, diğer çocuklarının evliliğinden haberi olmadığını söylemesinin gerçekle hiçbir alakası yoktur. İbrahim Bey’in söylediğinin aksine her üç çocuğumun evliliğinden haberi vardı. Fakat babalık vazifesini ne yazık ki evliliklerinde yapmadı ve yapamadı. Oğlum Ahmet Salim’in ilk evliliğinde kendisini bizzat ben aradım. İstanbul’da evi düzdük ve Şanlıurfa’da yapılacak düğün hazırlığını tarihini bildirdik. Bahaneler bularak düğüne gelmedi. Düğün günü aramadı ve daha önceden de sonradan da hiçbir yardımda bulunmadı” ifadelerini kullandı. Adalet Sara açıklamasına “her üç çocuğumun evliliğinden haberi vardı ve üçünde de baba olarak oluru alındı. Ne gelin kızımızın ne de istenmesinde bulunmadı. Torunlarım Müslüm Mert, Burak Faruk, Ahmet Sait, Ahmet Rüzgar, Ahmet Aslan, Berfin, Hatice Vera ve Tülin… Doğumlarında ve sünnetlerinde de aynı şeyleri yaşadık. İbrahim Bey’in haberi vardı herhalde malum rahatsızlığından dolayı hatırlamıyorsa mazurdur ama eğer değilse ki yapılan adaletsizliği zaten kör kadı, sağır sultan bile duyuyor,görüyor” şeklinde devam etti.

İbrahim Tatlıses’ten Cevap Geldi

İlk eşi Adalet Sara’nın yaptığı açıklamalara İbrahim Tatlıses’ten cevap geldi. Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Tabi İbrahim Tatlıses geri geldi. İpime sarılan sarılana, o ipi kesersem herkes yere çakılır uyarayım. Aslında muhatap bile olmak istemiyorum ama bir cevap vermek de gerekiyor ki herkes haddini bilsin” ifadelerini kullandı.

30-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar