Ünlü Oyuncu Ayşegül Çınar İçin Mahkeme Kararı Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Ayşegül Çınar İçin Mahkeme Kararı Belli Oldu
Uyuşturucu madde ile yakalanan genç oyuncu Ayşegül Çınar hakkında başlatılan soruşturma neticelendi. Peki mahkeme ünlü isim hakkında ne karar verdi?

Magazin basını ve sosyal medyada zaman bazı ünlü isimler ile ilgili mahkeme kararları, ya da soruşturmalar yer alır. Çoğunlukla boşanma, hakaret ya da darp suçlamalarıyla yaşanan bu mahkemeler magazin basını tarafından okuyucularına duyurulur. Bugün de bir mahkeme kararı haberi yine magazin basını ve sosyal medya tarafından yayınlandı. Ünlü ve genç oyuncu Ayşegül Çınar’ın yargılandığı mahkemenin verdiği kararını hedef kitlesine duyuran haber siteleri olayı günden haline getirdiler. Geçtiğimiz aylarda Etiler’de polis kontrol noktasında durdurulan ünlü ismin aracında yapılan aramada yaklaşık 19 gram uyuşturucu bulunmuş ve bunun üzerine ünlü oyuncu karakola götürülmüştü. Ayşegül Çınar karakolda verdiği ifadede uyuşturucunun eski sevgilisi tarafından bırakıldığını iddia etmişti. Bunun üzerine Ayşegül Çınar ve eski sevgilisi kontrol şartıyla mahkeme tarafından serbest bırakılmış ancak haklarında ünlü isim hakkında uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. Açılan soruşturma tamamlandı ve mahkeme ünlü isim hakkındaki kararını açıkladı. Karara göre ünlü oyuncu Ayşegül Çınar uyuşturucu ticaretinden değil kullanımından dolayı suçlu bulundu.

Ayşegül Çınar Tedavi Görecek

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar geçtiğimiz aylarda aracında belli bir miktar uyuşturucu madde ile yakalanmış ve ünlü isim uyuşturucuyu aracına eski sevgilisinin koyduğunu iddia etmişti. Çıkarıldığı mahkeme tarafından denetimli serbestlikle serbest bırakılan Ayşegül Çınar hakkında soruşturma devam etmişti. Sonunda ikili hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık tarafından yapılan soruşturmada ünlü isim Ayşegül Çınar’ın uyuşturucu ticareti sebebiyle değil kullanma suçundan soruşturulması gerektiğine karar verildi. Sürecin sonunda ünlü isim hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan takipsizlik kararı verildi. Öbür taraftan yine Ayrıca Ayşegül Çınar’ın uyuşturucu madde kullanma suçundan denetim altına alınması istendi. Karara göre ünlü oyuncu Ayşegül Çınar denetimli serbestlik süresi içinde tedaviye tabi tutulacak.

Ayşegül Çınar Kimdir?

Ünlü ve genç oyuncu Ayşegül Çınar 1999 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan Ayşegül Çınar daha sonra tiyatro oyunları ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Genç oyuncu son olarak Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandırmıştır.

30-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar