Fenerbahçe - Olympiakos maçı canlı izle

Fenerbahçe - Olympiakos maçı canlı izle
Fenerbahçe - Olympiakos maçı canlı izle; Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki maçı full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı canlı izle: Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçeli taraftarlar Avrupa'da sahne alan takımlarını kendi evlerinde izlemek için heyecanla bekliyor. Fenerbahçe ile Olympiakos arasındaki mücadele uydu üzerindeki bir kanalda yayınlanacak mı? Fenerbahçe taraftarının büyük heyecanla beklediği Fenerbahçe - Olympiakos mücadelesini internet üzerinden hangi adresten kolayca izlenebilir? Fenerbahçe - Olympiakos mücadelesini full HD ve kesintisiz olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Bu oldukça önem taşıyan mücadeleyi izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı canlı izle

Fenerbahçe ile Olympiakos arasındaki mücadele TSİ 19.45'te başlayacak ve Exxen'den canlı olarak yayınlanacak. Sayfadaki bağlantıya tıklayarak bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı ilk 11'ler

Fenerbahçe ilk 11: Altay Bayındır, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Filip Novak, Bright Osayi-Samuel, Mert Hakan Yandaş, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Diego Rossi, Enner Valencia, Dimitris Pelkas.

Olympiakos ilk 11: Tomas Vaclik, Georgios Masouras, Ousseynou Ba, Sokratis Papastohopoulos, Pape Abou Cisse, Oleg Reabciuk, Mady Camara, Aguibou Camara, Andreas Bouchalakis, Henry Onyekuru, Tiquinho Soares.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda son durum

UEFA Avrupa Ligi D Grubu, birbirine denk takımların bir arada olmasıyla göze çarpıyor. Eintracht Frankfurt, Fenerbahçe ve Olympiakos arasındaki mücadele fazlasıyla heyecanla bekleniyor. Eintracht Frankfurt ile Fenerbahçe ilk haftada Almanya'da karşı karşıya geldi. Nefes nefese bir mücadeleye sahne olan mücadele 1-1 sona erdi. Yunan ekibi Olympiakos ise ilk haftada grupta az şans verilen Royal Antwerp ile karşılaştı. Son bölüme kadar 0-0 devam eden mücadeleyi Olympiakos son anlarda bulduğu golle maçta 1-0 galibiyetle sona erdi. İlk maçlar sonunda Olympiakos 3 puanla ilk sırada yer alıyor. Fenerbahçe ve Eintracht Frankfurt ise 1 puanla 2. ve 3. sırada sıralanıyor. Puanı bulunmayan Royal Antwerp ise son sırada yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi ikinci haftada Fenerbahçe ile Olympiakos Kadıköy'de karşı karşıya gelirken Eintracht Frankfurt da Belçika ekibi Royal Antwerp'e konuk olacak. Fenerbahçe ile Olympiakos arasındaki mücadeleyi full HD ve kesintisiz izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

30-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar