İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak Tatlıses Evlendi

İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak Tatlıses Evlendi
Magazin dünyasının ve müzik camiasının önde gelen isimlerinden olan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses dünya evine girdi.

Magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medya bugün gündemlerinin ilk sırasına ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses’in düğününü taşıdı. Yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Levent Dörter ile dünya evine giren Dilan Çıtak Tatlıses’in İstanbul Swisotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilen düğünü oldukça görkemli geçti. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğünde Dilan Çıtak Tatlıses üç gelinlik giydi. İbrahim Tatlıses’in de katıldığı ve kızına servet değerinde bir hediye taktığı düğün gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Pandeminin araya girmesiyle ertelenen düğün oldukça görkemli geçerken çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı ayrıca Dilan Çıtak Tatlıses ile küs olan İdo Tatlıses de eşiyle birlikte düğüne katıldı. İki kardeşi babaları İbrahim Tatlıses barıştırmıştı.

Dilan Çıtak Tatlıses Evlendi

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in kızı şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter 8 yıllık birlikteliğin ardından dün kıyılan nikahla dünya evine girdiler. Oldukça görkemli geçen düğüne pek çok ünlü isim katılırken çiftin nikah şahitliğini Tan Taşçı, Erhan Bayrak ve Polat Yağcı yaptı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından kıyılan nikah sırasında geline Levent Dörter’i eş olarak kabul edip etmediği sorulduğunda Dilan Çıtak Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses “hayır” diyerek cevap verdi ve bu anlar davetlileri oldukça güldürdü. Düğünde üç farklı gelinlik giyen Dilan Çıtak Deniz’in giydiği ana gelinliği İsrailli tasarımcı Liz Martinez’in tasarladığı ve geline hediye ettiği öğrenildi.

Altın Kemer Taktı

Öbür taraftan gecenin geç vakitlerine kadar devam eden düğün ve eğlence de herkes oldukça eğlendi. Ünlü isimlerin sahne aldığı gece de özellikle gelin ve damadın oldukça keyifli oldukları gözlenirken Dilan Çıtak Tatlıses’in babası ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses kızına düğün hediyesi olarak altın kemer taktı. Bir servet değerinde olan hediye magazin basınında gündem olurken Dilan Çıtak Tatlıses de bu hediye karşısında babasına sarılarak duygusal anlar yaşadı. Düğün sonun da sorulara cevap veren çift balayını nerede yapacaklarını belirlemediklerini açıkladı ve “Kosova konserimiz var hafta sonu, önce oraya gideceğiz. Daha sonra rotayı henüz belirlemedik ama nerde rahat edebileceksek huzur bulabileceksek oraya gideriz” ifadelerini kullandılar.

13-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar