Engin Öztürk'ün Yeni Projesi Belli Oldu

Engin Öztürk'ün Yeni Projesi Belli Oldu
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak yeni bir dizinin hazırlıklarına başlandı. Sıfırıncı Gün adlı polisiye yapımda başrolü Engin Öztürk oynayacak.

Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından biri olan ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Engin Öztürk yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yer aldığı farklı projelerdeki farklı karakterlerle yapımcıların dikkatini çeken oyuncu yakında Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve şimdilerde hazırlıkları yapılan Sıfırıncı Gün adlı diziyle yeniden seyirciyle buluşacak. Dizide bir polis karakterine hayat verecek olan ünlü ismin şimdilerde bu projede canlandıracağı karakter için hazırlıklar yaptığı ve karakterine hazırlandığı öğrenildi. Tv 8 ekranlarında yayınlanacak dizinin cast çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte sete çıkacağı ve çekimlere başlayacağı öğrenildi.

Sıfırıncı Gün

Yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte pek çok yeni dizi ekranlara gelmeye başlarken Tv 8 ekranlarında da yeni diziler seyirciyle buluşmak için son sayıyor. Az ancak dikkat çeken yapımları seyirciyle buluşturan kanal ilk olarak Tuzak adlı diziyi ekrana getirirken bu dizinin ardından bir polisiye dizi olan Sıfırıncı Gün adlı diziyle seyircinin karşısına çıkacak. Sıfırıncı Gün Atasoy Koç tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda hangi ismin oturacağı henüz bilinmiyor. Öbür taraftan dizinin başrolünde yer alacak isim ise belli oldu. Sıfırıncı Gün adlı yapımda ünlü ve başarılı oyuncu Ahmet Engin Öztürk yer alacağı öğrenildi. Dizide Özgür adlı bir polise hayat verecek olan başarılı oyuncu bu günlerde yeni karakterinin çalışmalarını yapıyor. Engin Öztürk Sıfırıncı Gün için bir hoca eşliğinde silah kullanma ve bir polisin nasıl davrandığı gibi konularda eğitimler almaya başladı. Halen cast çalışmaları ve diğer hazırlıkları süren Sıfırıncı Gün adlı dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı belirtiliyor.

Engin Öztürk Kimdir?

Tam adı Ahmet Engin Öztürk olan oyuncu 28 Eylül 1986 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alan Engin Öztürk mezun olduktan sonra setlerde yer almaya başlamış ve bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Fatmagül’ün Suçu Ne, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Yolunda, Hatırla Gönül, Yüksek Sosyete, Diriliş Ertuğrul, Yüzleşme, Doğduğun Ev Kaderindir, Annenin Sırrıdır Çocuk, Hakan: Muhafız, 50 m2, Çanakkale Yolun Sonu ve Biz Böyleyiz bulunmaktadır.

13-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar