Yeni Anne Olan Hande Soral Ateş Kuşları ile Ekranlara Dönüyor

Yeni Anne Olan Hande Soral Ateş Kuşları ile Ekranlara Dönüyor
Yaklaşık 4 ay önce bir erkek çocuk dünyaya getiren ünlü ve güzel oyuncu Hande Soral setlere geri dönüyor. Ünlü oyuncu Ateş Kuşları dizisi ile el sıkıştı.

Dizi ve sinema filmlerinin sevilen ve aranılan oyuncularından olan başarılı ve güzel oyuncu Hande Soral geçtiğimiz aylarda ilk çocuğunu dünyaya getirmiş ve annelik heyecanını dıya doya yaşamıştı. 4 ay önce dünyaya gelen Ali Bebek’le zamanını geçiren güzel oyuncu setlerden daha fazla uzak kalamadı ve yapımcıların ısrarlı tekliflerine sonunda evet dedi. Hande Soral kendisine teklif edilen ve Atv ekranlarında yayınlanacak olan Ateş Kuşları adlı dizinin senaryosunu çok beğendi ve henüz 4 ay önce doğum yapmasına rağmen yeniden setlerde olmak ve Ateş Kuşları’nda yer almak için yapımcı şirketle el sıkıştı. Bozdağ Film tarafından hazırlıkları süren dizide güzel oyuncunun Tuna karakterine hayat vereceği ve yazılan senaryoyu çok beğendiği öğrenildi.

Ateş Kuşları Sete Çıkmaya Hazırlanıyor

Bozdağ Film tarafından hazırlıkları sürten ve şu sıralar cast çalışmaları devam eden Ateş Kuşları adlı diziye güzel ve başarılı oyuncu Hande Soral, Tuna karakteriyle dahil oldu. Mayıs ayında ilk bebeğini dünyaya getiren oyuncu setlerden daha fazla uzak kalamayarak Bozdağ Filmin teklifine evet dedi ve Ateş Kuşları’nın kadrosunda yer aldı. Halen cast çalışmaları devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh otururken dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizinin kadrosunda İlayda Alişan, Efekan Can, Görkem Sevindik ve Teoman Kumbaracıbaşı yer alıyor. Dizinin çekimlerine kısa sürede başlanılacağı belirtiliyor.

Hande Soral Kimdir?

Türk dizi ve sinema filmlerinin genç ve güzel oyuncuları arasında yer alan başarılı oyuncu Hande Soral 3 Şubat 1987 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa başlayan Hande Soral bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. İlk olarak izlemeye gittiği Komedi Dükkanı adlı televizyon programında konuk isim olarak sahneye çıkan Hande Soral burada gösterdiği performansın ardından yapımcı tarafından teklif almış ve setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         Küçük Kadınlar

·         Gecekondu

·         Bir Günah Gibi

·         Alev Alev

·         Fatih

·         Çalıkuşu

·         Birleşen Gönüller

·         Yılanların Öcü

·         Kalbim Yangın Yeri

·         İsimsizler

·         Diriliş Ertuğrul

·         Müstakbel Damat

·         Kovala

·         Bir Zamanlar Çukurova ve

·         Alef: Mal-i Hülya yer almaktadır.

13-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar