İbrahim Tatlıses'in Menajeri Şule Çınlama Evlendi

İbrahim Tatlıses'in Menajeri Şule Çınlama Evlendi
İbrahim Tatlıses'in menajeri Şule Çınlama, İzmir 9 Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'nde memur Emrah Yazar ile dünya evine girdi

İbrahim Tatlıses'in menajeri Şule Çınlama, 9 Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'nde memur Emrah Yazar ile evlendi. İzmir'de Çınar Garden'da gerçekleşen düğüne Tatlıses ile sevgilisi Gülçin Karakaya, Gülben Ergen, Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter de katıldı.

Kızımın Düğününü Yapıyorum

Şule Çınlama ve Emrah Yazar’ın nikah şahitliğini İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, Kerem Ali Sürekli, Bilal Avcı ve Serhat Ararat üstlendi. Nikah sonrası evlilik cüzdanını geline veren Tatlıses mutluluklar diledi. Muhabirlerin sorularını da yanıtlayan Tatlıses, "Şule benim kızım gibidir. Kızımın düğününü yapıyorum. Allah mutlu etsin" dedi.

Tatlıses, yeni şarkısına klibi, Gülben Ergen ile çekeceğini söyledi. Kendisi içinde sürpriz olduğunu vurgulayan Gülben Ergen ise "seve seve" diyerek yanıtladı.

TÜRK BAYRAĞI OLDUK

Masada bir yanında sevgilisi Gülçin Karakaya, diğer yanında da Gülben Ergen'le oturan Tatlıses, "Canlarım yanımda. İkisi kırmızı giymiş, ben ise beyaz. Olduk Türk bayrağı" diyerek espri yaptı.

Dilan Çıtak Tatlıses Şule ve Emrah çiftinin düğününe sevgilisi Levent Dörter'le birlikte katıldı.

Başta Levent’i İstemedim

Aynı masada kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve sevgilisi Levent Dörter ile oturan sanatçı, "Başta Levent'i istemedim. Ancak tanıdıkça sevdim. Dünya efendisi bir genç. Kızımı da üzmüyor" dedi.

Bizimki Gönül Evliliği 

İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya İzmir de Çınar Garden’da gerçekleşen düğün davetlileri arasındaydı.İbrahim Tatlıses 26 yaşındaki Gülçin Karakaya'da aradığı aşkı buldu. Uzun süredir aşk yaşadıkları konuşulan ikilinin eğlenceli anları kameralara yansıdı. Tatlıses’in, Gülçin Karakaya ile yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.İbo Show”un cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde İbrahim Tatlıses’ten sürpriz bir itiraf geldi. Ünlü sanatçı daha önce ‘asistanım’ dediği sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı. Ünlü sanatçı sözlerinin yankı bulmasının ardından Kelebek’e açıklama yaptı. Karakaya ile resmi olarak nikâh masasına oturmadıklarını belirten Tatlıses, “Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği” dedi. Daha önce Adalet Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’la resmi olarak nikâh masasına oturan Tatlıses, “Gülçin Karakaya ile ilişkinizi resmiyete dökecek misiniz” sorusuna ise “Zaman ne gösterir bilinmez” yanıtını verdi.Ünlü şarkıcı 68 yaşında, 7 çocuk ve 9 torun sahibi İbrahim Tatlıses’in üçüncü kez nikah masasına oturup oturmayacağı ise merak ediliyor.

10-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar