Söz Dizisinin Keşanlı’sı Görkem Sevindik Baba Oluyor

Söz Dizisinin Keşanlı’sı Görkem  Sevindik Baba Oluyor
Söz dizisi ile hafızalarda kalan yakışıklı oyuncu Görkem Sevindik, geçen yıl sessizce Kübra Siyahdemir ile dünya evine girdi. Görkem Sevindik’ten müjdeli haber geldi.

Başarılı oyuncu farklı projelerde yer alan Görkem Sevindik, geçtiğimiz yıl dünya evine giren çift eski basketbolcu Kübra Siyahdemir ile bebek beklediklerini belirtti. Baba olmak için gün sayan yakışıklı oyuncunun oldukça heyecanlı.

Son Projesi 'Kahraman Babam' adlı dizide rol alan oyuncu Görkem Sevindik, Kahraman Babam’ dizisinin erken final yapmasının ardından basketbolcu sevgilisi ile sessiz sedasız evlenen Görkem Sevindik’in iki hafta sonra baba olacağı öğrenildi. 

Koranavirüs Sonrası Düğün Yapılacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle düğünü erteleyen Görkem ve Kübra çiftin, salgın sonrası yakın arkadaşları ve aileleri ile düğün yapacakları öğrenildi.

Gizlice Evlendiler

'Söz', 'Ramo' gibi dizilerde rol alan Görkem Sevindik ile basketbolcu Kübra Siyahdemir, gizlice evlendi.

Çiftin, yaklaşık bir yıl önce koronavirüs nedeniyle aile arasında gerçekleşen davette  Radisson Hotel’de nikah masasına oturduğu ortaya çıktı. Çiftin şahitliklerini ise Serhan Çetinsaya ve eşi Sare Demir Çetinsaya yaptı.

Bebeklerini Kucaklarına Almayı Bekliyorlar 

Evliliklerini gizleyen oyuncu ve basketbolcunun, iki hafta sonra çocuklarını kucaklarına alacakları ortaya çıktı.

Erkek bebekleri olacak çiftin, isim konusunda ise karar vermedikleri öğrenildi. Görkem ve Kübra çifti, koronavirüs bitince ise ailesi ve arkadaşlarından oluşan yaklaşık 120 kişilik davetli misafirleriyle düğün eğlencesi yapacak.

Görkem Sevindik Adana'da dünyaya gelmiş, 35 yaşında olan oyuncu, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tamamladı. İlk kez ekranlara 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisi’nde canlandırdığı Pusat karakteri ile çıktı. Kalbim Seni Seçti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Söz dizilerinde oynadı.

Söz dizisindeki ‘Mücahit’ rolü ile büyük bir hayran kitlesi kazanan oyuncu Görkem Sevindik bu roldeki karakteri 'Keşanlı' olarak da biliniyordu. 2017 ve 2019 yılları arasında bu dizde rol aldı. Bu dizideki rolü ile 2018 yılında Türkiye Gençlik Ödülleri, Ayaklı Gazete Ödülleri,Medya ve Sanat Ödülleri’nde ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülünü almaya hak kazandı. 2014 ise Magazin Gazetecileri Derneği tarafından 'Umut Vaat Eden Oyuncu' seçildi. 2019 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi’nin 15. İletişim Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Oyuncu seçildi.

Kübra İmren Siyahdemir 21 Haziran 1986, İzmit'te dünyaya gelen , millî Türk basketbolcusudur.Günümüzde Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor forması giymektedir.

 

10-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar