Seren Serengil ameliyat oldu

Seren Serengil ameliyat oldu
Uzun süredir damping sendromuyla boğuşan ve kilo alamadığı için ölümle burun buruna kalan Seren Serengil, bir kez daha ameliyat masasına yattı.

Zayıflamak uğruna sağlığını kaybeden ve hayatı tehlikeye giren ünlü oyuncu ve şarkıcı Seren Serengil ameliyat oldu. Hayranları ameliyat olan Serengil'in son durumunu ve kendilerinden ne istediğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Seren Serengil ameliyat oldu

Türk sinemasının efsane ismi Öztürk Serengil'in kızı şimdilerde zor günler geçiriyor. Zayıflamak için yok yere operasyonlar geçiren ve manken hastalığı denilen hastalığa yakalanan Seren Serengil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Sürekli kilo kaybı yaşayan ve ölüm tehlikesi atlatan ünlü şarkıcı ve sunucu bir kez daha ameliyat masasına yattı. Ameliyat sonrası ilk açıklama, Seren Serengil'in bir an bile başından ayrılamayan arkadaşı Mustafa Tohma'dan geldi.

Safra kesesi çalışmayacak durumda!

Fazla kilolarından kurtulmak için yıllar önce ameliyat masasına yatan ve o gün bugündür damping sendromu ile mücadele eden Seren Serengil bir kez daha ameliyat masasına yatırıldı. Hızla kilo verdiği için hiçbir projede yer alamayan ünlü sunucu bundan dolayı sunuculuğunu yaptığı magazin programından da ayrılmak zorunda kalmıştı. Seren Serengil’in ameliyatında başından ayrılmayan arkadaşı Mustafa Tohma, ınstagram hesabından paylaşım yaparak Serengil hayranlarıyla paylaştı. ünlü sunucunun operasyondan çıktığı anın fotoğrafını paylaşarak sağlık durumu hakkında bilgi veren Tohma özetle şunları söyledi: “Merak eden soran herkese şunu söyleyeyim. Seren çok ağır bir dönem geçirdi belki sizlere yansıtmayı sevmediğinden hep neşeli haline rastladınız. O hiçbir zaman yaşadığı durumdan faydalanmayı isteyen biri olmadı. Son bir aydır gece gündüz neredeyse teknede de hep yattı ve film seyretti. Ağrıları çok fazlaydı. Böbrek ve safra kesesi çalışmayacak duruma gelmişti. Bir ay önce hocamızın denetiminde hastanede yapılan tetkikler sonucu bağırsağının olması gerekenden daha kısa olduğu için damping sendromunun olduğu, geçmesinin ve kilo almasının, bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesinin ameliyat öncesi gerektiğini söylemişti.”

Herkesten dua istiyor

Mustafa Tohma, sağlık durumunun iyiye gittiği söyleyerek ünlü sunucunun sevenlerinden ne istediğini de şöyle belirtti: “Bu ayın sonunda safra kesesi alınacak ve bağırsak ameliyatı beraber olacaktı… Fakat Seren’in karaciğer değerlerinin birdenbire çok yüksek çıkması ve siroza çevirebilme ihtimali derhal ameliyat olma zaruretini doğurdu. İki ameliyatı aynı anda vücudu kaldıramayacağından ilk safra kesesi alındı. İkinci ameliyatı da vücut biraz daha toparlanınca kan değerleri yerine gelince olacak. Şu an iyi… Siz sevenlerinin duasıyla daha da iyi olacak. Teşekkür ederiz."

10-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar