İbrahim Tatlıses’in Şok Değişimi!

İbrahim Tatlıses’in Şok Değişimi!
Star Tv ekranlarında yayınlanan İbo Show Programını hazırlayıp sunan ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses’in yeni imajı görenleri şaşırttı.

Star Tv’de uzun yıllar sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan ve cumartesi akşamları seyirciyle buluşan İbo Show her hafta seyirci tarafından eğlenilerek seyredilen programların başında geliyor. Televizyon kanallarında müzik eğlence türündeki ender programlardan olan İbo Show’un sunucusu ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ise uzun yıllar sonra yeniden program yapmanın mutluluğu içinde. Her hafta birbirinden ünlü isimleri programında ağırlayan İbrahim Tatlıses keyifli ve eğlenceli bir akşam yaşatıyor seyirciye. Ünlü Türkücünün 14. Bölüm fragmanında ki görüntüsü ise seyirciyi oldukça meraklandırdı. Yeni imajı ve yeni tarzıyla dikkatleri çeken İbrahim Tatlıses’in bu imajı için 100 Bin Lira harcadığı iddia edildi. İşte haberin detayları!

Yeni İmaj İçin 100 Bin Lira!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses İbo Show programıyla yeniden seyirci karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Her hafta Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan İbo Show’da birbirinden ünlü isimleri ağırlayan İbrahim Tatlıses programın yayınlanan 14. Bölüm fragmanında yeni imajıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Programın yayınlanan fragmanında en dikkat çeken detay ise ünlü türkücünün saçları oldu. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses saç botoksu ve peruk kullanmadan imajını yenilerken bu imajla birlikte daha genç ve daha diri görünmeye başladı. 8 haftalık bir program uygulayacak olan ünlü ismin bu imaj için iddialara göre 100 bin lirayı gözden çıkardığı konuşuluyor. Ünlü türkücünün aynı zamanda zayıflamak içinde çalışmalara başlamış durumda.

İbo Show’un 14. Bölüm Konuklar Kim?

Star Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan müzik eğlence programı İbo Show’un yarın akşam yayınlanacak 14. Bölüm konukları ise belli oldu. Her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlayan İbo Show’da bu hafta yine birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Türkülerle kulakların pasını silmek için ekran başına geçecek seyircileri 14. Bölümde eğlenceli ve müzik dolu bir program bekliyor. Programa konuk olacak isimler ise şunlar. Ünlü türkücü Latif Doğan, Bedia Akartürk, Nuri Sesigüzel, Uur Karakuş ve Kahtalı Mıçı bu hafta İbo Show’un konukları arasında yer alıyor. Programda birbirinden güzel türküler ve eğlenceli sohbet seyirciyi bekliyor. İbo Show 14. Yeni bölümüyle bu cumartesi saat 20.00’da Star Tv’de seyirciyle buluşuyor.

19-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar