Nilüfer Covid-19 aşısı oldu: İnşallah bolca antikor üretiriz

Nilüfer Covid-19 aşısı oldu: İnşallah bolca antikor üretiriz
Koronavirüs salgınından korunmak için aşılama işlemleri devam ediyor. Ünlü şarkıcı Nilüfer de koronavirüs aşısı oldu. Nilüfer, "İnşallah bolca antikor üretiriz" dedi.

Milyonlarca insanın hastalanmasına ve vefat etmesine neden olan koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele devam ediyor. Türkiye'de de yapılmaya başlanan koronavirüs aşısı ise bu mücadelede en önemli silah. Salgından korunmak için aşı yaptıranlar arasında ünlü şarkıcı Nilüfer de vardı bugün. Şarkılarıyla gönüllere taht kuran Nilüfer, aşı yaptırırken de örnek oldu. Koronavirüs aşısı olan ve o anları sosyal medyadan paylaşan Nilüfer herkese aşı olma çağrısında bulundu. Nilüfer, "Aşı olmadan gerçekten de bu berbat durumdan, bu pandemiden kurtulma şansımız yok. İnşallah bolca antikor üretiriz" dedi.

Nilüfer: Önceleri aşı olmayı düşünmüyordum

Kovid-19 aşısı olan şarkıcı Nilüfer alerjik bir yapısı olduğu için endişelense de aşı olmaya karar verdiğini açıkladı. Koronavirüs aşısı olan Nilüfer, "Alerjik bir bünyem olduğu için doğrusunu isterseniz kaç gündür birazcık endişeliydim. Ama aşı olmadan gerçekten de bu berbat durumdan, bu pandemiden kurtulma şansımız yok. Önceleri aşı olmayı düşünmüyordum. Ama zaman geçtikçe ikna oldum. Birkaç gündür de birazcık açıkcası endişeliyim, kaygılıyım. Ama oldum işte. Şimdilik bir şey yok. Bekleyeceğiz. İnşallah da bir şey olmaz. İnşallah ikinci aşıdan sonra da bir şey olmaz. İnşallah bolca antikor üretiriz" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada Nilüfer'i sinirlendiren yorum!

Şarkıcı Nilüfer Yumlu'nun aşı paylaşımının ardından sosyal medyadan gelen bir yorum ise ünlü sanatçıyı sinirlendirdi. Nilüfer'in paylaşımının altına bir takipçisi tarafından, "Bu korona aşısı değil. Ben de yaptırmak için sabırsızlıkla bekliyorum. Tüm korona aşıları sol koldan Nilüfer Hanım. Bu ne şimdi?" yazıldı. Ünlü sanatçı ise yapılan bu yoruma cevap verdi. Nilüfer, "Hanımefendi ben meme kanseri geçirdim. Sol kol altındaki lenflerde işlem yapıldığı için aşı oraya yapılamıyor. Gülünecek bir şey değilmiş değil mi?" şeklinde yanıtını yazdı. Nilüfer'in açıklamasını ardından takipçisi kendisinden özür diledi. Ünlü şarkıcı Nilüfer 65 yaşında olduğu için kademeli olarak yapılan aşı hakkını kazanmıştı. Nilüfer aşı yaptırdı ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak herkesi aşı yaptırmaya davet etti.  

19-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar