Mutasyonlu Koronavirüse Yakalanan Oyuncu Toygun Ateş Hayatını Kaybetti

Mutasyonlu Koronavirüse Yakalanan Oyuncu Toygun Ateş Hayatını Kaybetti
Türk Tiyatrosu, sineması ve dizi sektörünün usta oyuncularından 66 yaşındaki Toygun Ateş yakalandığı mutasyonlu koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Tüm dünyada etkili olan ve her gün binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan Covid – 19 salgını sebebiyle tüm ülkeler adeta seferberlik ilan etmiş durumda. Sokağa çıkma yasakları, hayatın her alanında görülmeye başlanan kısıtlamalar tam anlamıyla bu virüsle mücadelede ülkeleri zorluyor. Daha kötüsü virüs ne yazık ki birden fazla olacak şekilde mutasyona uğradı ve daha kolay bulaşır hale geldi. Bugün gelen bir haber dizi ve film dünyası için acı bir kaybı duyurdu. Ünlü oyuncu Toygun Ateş bugün Malatya’da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde 66 yaşında mutasyonlu koronavirüs sebebiyle hayata veda etti. Ünlü oyuncunun vefat etmesi dolayısıyla hastane bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Toygun Ateş Vefat Etti!

Ünlü oyuncu Toygun Ateş bir film çekimi için gittiği Malatya’da geçtiğimiz günlerde mutasyonlu koronavirüse yakalanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede gerekli tedavilerine başlanan usta oyuncu ne yazık ki tedavilere cevap vermeyerek entübe edilmişti. Bugün gelen haber ise herkesi şok etti. Ünlü oyuncu mutasyonlu koronavirüse bağlı sebeplerle 66 yaşında hayata veda etti. Vefat haberi ise hastaneden yapıldı. Yapılan açıklamada “Covid – 19 enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakımda cihaza bağlı entübe olarak hastanemizde tedavi görmekte olan Toygun Ateş vefat etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Toygun Ateş 9 gündür hastanemizde tedavi görmekteydi” ifadelerine yer verildi. Toygun Ateş’,n eşi de daha önce bir paylaşım yapmış ve “Mutasyonlu koronavirüs çıkmış. Böbrekler iflas etmiş. Hem solunum hem de diyalize başlamışlar. Hastaneyi aradım doktoru bilgi vermedi. Gelirseniz yüz yüze görüşürüz dedi. Bu hava koşullarında nasıl gideceğim? iki çocuğum var yanımda, ne yapacağımı bilemiyorum” açıklamasını yapmıştı. Biz de ünlü oyuncu Toygun Ateş’e Allah’tan rahmet yakınları ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Toygun Ateş Kimdir?

66 yaşında koronavirüs sebebiyle hayata veda eden usta oyuncu Toygun Ateş 2 Haziran 1954 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümünde mezun olan oyuncu çok sayıda tiyatro, sinema ve dizi filmde rol almıştır. Usta oyuncu Toygun Ateş’in rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Mağlup Edilemeyenler, Perihan Abla, Şeref Meselesi, Sevda Kuşun Kanadında, İçerde ve Ver Elini Aşk gibi pek çok yapımda rol almıştır.

19-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar