İbrahim Tatlıses’ten Estetik İddialarına Sert Yanıt

İbrahim Tatlıses’ten Estetik İddialarına Sert Yanıt
Star Tv’de ekrana gelen İbo Show Programının sunucusu ünlü isim İbrahim Tatlıses estetik yaptırdığı iddialarına sert bir cevap verdi.

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve 9 yıl aradan sonra yeniden programını yapmaya başlayan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses bugünlerde magazin basınında ve sosyal medyada yeniden gündem oldu. Star Tv’de ekrana gelen ve bu akşam 14. Bölümüyle seyirciyle buluşan İbo Show programının ünlü ismi İbrahim Tatlıses geçtiğimiz günlerde estetik yaptırdığına ilişkin çıkan haberlere bugün sert bir cevap verdi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in yayınlanan program fragmanında görünen hali üzerine yapılan haberlerde İbrahim Tatlıses’in estetik yaptırdığı iddia edilmiş ve hatta bunun için 100 bin lira gibi bir ücreti gözden çıkardığı yazılıp çizilmişti. Bunun üzerine ünlü türkücü sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bu durum karşısında bir açıklama yaptı. İşte İbrahim Tatlıses’in estetik yaptırdığına ilişkin yaptığı o paylaşım ve haberin detayları!

İbo Sert Çıktı!

9 yıl aradan sonra yeniden başladığı İbo Show programının sevilen ismi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses son günlerde hakkında çıkan estetik yaptırdı iddialarına sert çıktı. Ünlü isim sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bütün bu iddialara yanıt verdi. İbrahim Tatlıses yaptığı paylaşımda “ne botoks ne saç ektirme… Hepsi uydurma… Ben şimdiye kadar neydiysem yine oyum. Merak etmeyin İbo sizin bildiğiniz İbo’nuz değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur” ifadelerini kullandı. Ünlü türkücünün bu açıklaması sonrası estetik yaptırdığı iddiaları da en yetkili isim tarafından yalanlanmış oldu. Bütün bu iddialar da boşa çıkarak İbrahim Tatlıses’in estetik yaptırmadığı ve eskisi gibi olduğu öğrenildi.  

İbo Show 14. Bölümüyle Ekranlarda!

Star Tv’nin cumartesi akşamları sevilen programı İbo Show bu akşam 14. Bölümüyle ekranlara geliyor. Başladığı günden beri seyirci tarafından çok sevilen ekranların nadir müzik eğlence programlarından olan İbo Show başladığı günden beri birbirinden ünlü isimleri seyirciyle buluşturuyor ve seyirciye doyumsuz bir müzik ve eğlence sunuyor. Bu akşam ekrana gelecek programda da ünlü türkücü Latif Doğan, Kahtalı Mıçı programa konuk oluyor. Ünlü isimler eğlenceli sohbetin yanı sıra söyleyecekleri birbirinden güzel türkülerle seyirciye keyifli anlar yaşatacak.

20-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar