Meltem Miraloğlu'ndan yeni haber

Meltem Miraloğlu'ndan yeni haber
Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu herkesi büyük şoka uğratmıştı. evden atıldığı söylenen Miraloğlu'ndan yeni haber geldi.

Canlandırdığı çocuk gelin karakterlerine özenerek kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlenen Meltem Miraloğlu’ndan yeni haber hayranlarını meraklandırdı. Bir süredir adı spekülasyonlara konu olan ve kendisinden haber alınamayan Meltem Miraloğlu’ndan gelen yeni haber haberimizde. Şimdi detaylar

Meltem Miraloğlu'ndan yeni haber

Meltem Miraloğlu çocuk yaşta oyuncu olan bir yıldız. Hayat Devam Ediyor dizisinde Çocuk Gelin rolüyle adını unutulmazlar arasına yazdırmayı başardı. Sonrasında tıpkı dizilerdeki gibi kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu herkesi büyük şoka uğrattı. Amerika’ya yerleşen oyuncu ile ilgili zaman zaman tuhaf iddialar ortaya atıldı. Son olarak kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick tarafından evden atıldığı iddia edilen Mİraloğlu sessizliğini bozarak bir açıklama yaptı.

Dünyama hoş geldiniz

2018 yılında 80 yaşındaki Patrick ile evlenen ve Amerika’ya yerleşen 34 yaşındaki Meltem Miraloğlu'ndan uzun süre ses çıkmıyordu. Patrick tarafından evden kovulduğu ve karlı kış günlerinde bir sırt çantası ile sokaklarda yaşadığı iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Uzun süredir tepkisi merak edilen Meltem Miraloğlu neden sessiz kaldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı: "Neden sessizlik çünkü daha yeni babam öldü. 54 yaşındaydı"

Meltem Miraloğlu daha sonra bu fotoğrafı "Dünyama hoş geldiniz" notuyla paylaşarak iyi olduğunu müjdeledi. Amerika'ya yerleşen Meltem Miraloğlu adını 'Grady' olarak değiştiren Miraloğlu iddialara göre teklif gelmediği için Amerika'ya gitmişti. Miraloğlu ise bu durumu şöyle açıklamıştı: “Beni ekranda görememenizin sebebi, şu an bir proje teklifi gelmiyor ve proje teklifi alamadığım için ben bugün Amerika'dayım ve beni ekranda göremiyorsunuz."

Meltem Miraloğlu Kimdir?

1987 Diyarbakır doğumlu Miraloğlu’nun hayali oyuncu olmaktı. Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olan Miraloğlu, "Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi" reklam filminde oynadı. Güneydoğu’da çok yaygın olan Çocuk Gelin trajedisini konu edinen “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide oynayarak şöhreti yakaladı. "Adını Kalbime Yazdım" adlı dizide "Dicle" karakteriyle ününü pekiştiren Miraloğlu herkesi şaşırtarak 80 yaşındaki bir Amerikalı ile evlendi. Teklif gelmediğini söyleyerek Amerika’ya yerleşen Miraloğlu, halen Amerika’da yaşamaktadır.

20-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar