İbrahim Tatlıses'ten lahmacun fiyatları hakkında şok açıklama

İbrahim Tatlıses'ten lahmacun fiyatları hakkında şok açıklama
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses Bodrum'daki lahmacun fiyatları hakkında konuştu. İbrahim Tatlıses'ten lahmacun fiyatları hakkında şok açıklama.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses aynı zamanda meşhur Tatlıses Çiğköfte veTatlıses Lahmacunları'nın da sahibi. Lezzetiyle ünlü bu restoran zincirlerindeki fiyatlarla ilgili Tatlıses'ten açıklama geldi. Bodrum'daki yemek fiyatları her yaz olduğu gibi bu yaz sezonunda da çok konuşulmuştu. Turist yoğunluğunun fazla olduğu bölgede fahiş lahmacun fiyatları da haberlere konu olmaya devam ediyor. Bodrum'daki lahmacun fiyatları ile ilgili bir çıkış ta ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten geldi. Duruma çıkışan Tatlıses, "Bu nasıl çarşı, bu nasıl pazar" dedi.

İbrahim Tatlıses lahmacun fiyatlarına ne dedi?

Tatil bölgelerindeki bazı lüks mekanlarda 100- 150 TL gibi fiyatlarla satışa sunulan lahmacun fiyatları herkesi isyan ettiriyordu. Yaşanan fiyat tartışmasına lahmacunları ile ünlü firmaların sahibi İbrahim Tatlıses farklı bir yönden baktı. Tatlıses 15 lirayı fazla bulanlara çıkıştı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tatlıses, "Lahmacun Bodrumda 15 TL dir yiyenede yemeyene de teşekkürler bayilerde satmazsa bayilerede Lahmacun göndermeye cem durum budur ve bundan ibarettir 10 TL ye Lahmacun mu olur ya bu nasıl çarşı bu nasıl pazar" ifadelerini kullandı. İbrahim Tatlıses'in sosyal medya mesajına binlerce beğeni ve yorum geldi.

İbrahim Tatlıses "Kendi yemediğimi kimseye yedirmem" demişti

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Türkiye genelinde faaliyet gösteren Tatlıses Lahmacun ve Tatlıses Çiğköfte markasının sahibiydi. Tatlıses'in yıllar önce uğradığı silahlı saldırı sonrası ölümden dönmüştü. Başından yaralanan Tatlıses geçirdiği riskli ameliyatlar ve zorlu tedavi sürecinin ardından kısmen de olsa sağlığına kavuştu. Tatlıses'in yaşadığı durum iş hayatını da olumsuz etkilemişti. Birçok sektörde iş yapan ünlü sanatçı Tatlıses Lahmacun ve Tatlıses Çiğköfte bayilikleri vererek faaliyet sürdürüyor. Şanlıurfalı olan İbrahim Tatlıses bu bölgenin özel yemeklerini restoranlarında sunuyor. Lahmacun ve çiğköfte de bunların başında geliyor. Daha önce verdiği röportajlarında, "Kendi yemediğimi kimseye yedirmem" diyen Tatlıses, standart bir lezzeti her bölgeden insanla buluşturmaya çalışıyor. İbrahim Tatlıses bayilerine de seslenerek, "Lahmacun Bodrumda 15 TL dir yiyenede yemeyene de teşekkürler bayilerde satmazsa bayilerede Lahmacun göndermeye cem durum budur ve bundan ibarettir 10 TL ye Lahmacun mu olur ya bu nasıl çarşı bu nasıl pazar" mesajını verdi.

28-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar