Halil Sezai hakkında yeni suç duyurusu!

Halil Sezai hakkında yeni suç duyurusu!
Tartışmaların odağındaki şarkıcı Halil Sezai bir kez daha gündem oldu. Sahnede komşusunu iyi dövemediğini söyleyen Halil Sezai, komşusu tarafından şikayet edildi.

Yaşlı komşusunu darp ettiği için hapis yatan Halil Sezai hakkında yeni suç duyurusu geldi. Verdiği bir konser sırasında daha önce dövdüğü komşusunu iyi dövemediğini itiraf eden Halil Sezai için komşusu suç duyurusunda bulundu. Şimdi detaylar 

Halil Sezai hakkında yeni suç duyurusu!

Tartışmaların odağındaki şarkıcı Halil Sezai bir kez daha gündem oldu. Pandemi sırasında film çeken ve komşusu Hüseyin Meriç’i darp eden Halil Sezai 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. 45 gün cezaevinde kalan ve tahliye edilen ünlü şarkıcı, verdiği bir konser sırasında bazı itiraflarda bulundu. Sahnede komşusunu iyi dövemediğini söyleyen ve çektiği klibinde kullandığı görseller nedeniyle Hüseyin Meriç, avukatı aracılığıyla şikayetçi oldu. Sezai hakkında suç duyurusunda bulunan Hüseyin Meriç, verdiği dilekçede, Halil Sezai’nin sosyal medya hesabında ve çektiği klipte kendisine hakaret ve tehdit bulunduğunu iddia etti.

Gerektiği şekilde dövemedim

Geçtiğimiz yıl, film çektiği sırasında komşusu Hüseyin Meriç'i darp eden ünlü şarkıcı Halil Sezai, "adam yaralama”, “alenen hakaret”, “konut dokunulmazlığını ihlal” ve “mala zarar verme” suçlarından toplamda 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırıldı. 1 buçuk ay cezaevinde kalan ve iyi halden tahliye olan Halil Sezai, bu kez sahne aldığı mekanda söylediği sözler üzerine adliyelik oldu. Film çekimi sırasında komşusu olduğu Halil Sezai'yi şikayet eden Hüseyin Meriç'in avukatı, şarkı sözlerinde müvekkiline hakaret edildiğini savunarak ünlü şarkıcı hakkında can güvenliği olmadığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Tehdit ettiği sosyal medyadan tesbit edildi

Sözcü'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre Hüseyin Meriç, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunarak Halil Sezai'den şikayetçi oldu. Konser sırasında darp ettiği komşusu hakkında "Gerektiği şekilde tam dövemedim, bir dahaki sefere!' diyen Halil Sezai'nin bu söylemi sosyal medya sitelerinden toplanarak dosyaya konuldu. Dilekçede şu ibare dikkat çekti: “Şüpheli, tahliyesinin hemen arkasından medyada, sosyal medyada ve 150 bin kişinin takip ettiği resmi Twitter hesabından, müvekkile açıkça hakaret ederek yine ölümle tehdit etmiştir” Dilekçede, “‘Şapkalı şeytan' diyerek, açıkça milyonlar önünde hakaret ederek itibarını sarsmış ve kişilik haklarına saldırıda bulunmuştur” ifadesi de eklendi. 
 

28-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar