Bill Gates'in Arkadaşları ile Çıktığı Bodrum Tatili

Bill Gates' Arkadaşları ile Çıktığı Bodrum Tatili
Microsoft’un kurucusu Amerikalı iş adamı Bill Gates arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrumda lüks bir restoranda yemek yedi.

Gates ile arkadaşlarının ödediği hesap ise duyanları şaşkına çevirdi.

Süper lüks yatıyla bodruma gelen iş adamı Bill Gates tatilde Alexander Stevakov, Viktor Rashnikov ve Alexander Grigoryevihç Abramov eşlik etti.

Bill Gates Mandarin Oriental’da  yanındaki arkadaşları ile birlikte lüks restorana gitti.

80 BİN TL HESAP

Amerikalı iş adamı arkadaşları ile keyifli bir aksam geçirmenin ardından 80 bin liralık hesap ödedi.

Basına yakalanmamaya Çalıştı

Gezisini gizli tutan ünlü iş adamı Bill Gates restorandan ayrılarak lüks teknesi ile yolculuğuna devam etti.

William Henry Bill Gates

Daha çok Bill Gates ismiyle bilinen Amerikalı girişimci William Henry Bill Gates 28 Ekim 1955 seattle’de dünyaya gelmiş 66 yaşında ünlü yazılımcı iş adamı özel hayatı merak uyandırdı.

Amerikalı girişimci Gates iki kişilik şirketini Microsoft ile başta gelen bir yazılım şirketine dönüştürdü. Son dönemlerin en başarılı iş adamlarından biri haline geldi.

Gates  1979 yılında 13 çalışanı ile yaklaşık 3 milyon dolarlık bir satış gerçekleştirdi. Başarısı ile kendine hayran bıraktıran Gates aynı zamanda Microsoft reklamında Jerry Seinfeld ile yer aldı.

Su Altı Müzik Sistemi

En zengin insanlar arasında ismi anılırken Gates’in evinde bir su altı müzik sistemi havuz ve bir spor salonu bulunmaktadır.

Nasıl Tanıştılar

Microsoft’ta ürün sorumlusu olarak göreve başlayan Melinda Frech Bill Gates ile New York’ta iş yemeği için buluştular ve daha sonra ilişkileri başladı. Bill Gates ‘’Birbirimizi önemsiyorduk. Önümüzde iki seçenek vardı, ya ayrılacaktık yada evlenecektik demişti . Melinda Gates ilişkilerinde bile sistemli olmaktan vazgeçmeyen Bill Gates'i bir gün evliliğin olumlu ve olumsuz yanları listesi hazırlarken gördüğünü anlatmıştı.Melinda ve Bill Gates 1994 yılında Hawaii’nin Lanai adasında dünya evine girdi.

Evlilikleri Sona Erdi

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 3 mayıs 2021 de Melinda Gates ile evliliklerinin sona erdiğini açıklamıştı. Boşanma kararı ardından 130 milyar dolarlık servetin paylaşılması merak konusu oldu.

İhanet İddiası

Melinda Gates ve Bill Gates’in sona eren evliliklerinin ardında ihanet olduğu iddia edilse de henüz kanıtlanmış bir bilgi mevcut değil. 

 

28-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar