İbrahim Tatlıses’ten Oğlu Ahmet’e Büyük Suçlama

İbrahim Tatlıses’ten Oğlu Ahmet’e Büyük Suçlama
Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses babalar günü dolayısıyla bir paylaşım yaptı ve ardından eski eşi Adalet Sara’dan cevap geldi ve kıyamet koptu.

Ünlüler dünyasında kavga, tartışma, suçlama bitmek bilmiyor. Hemen her gün magazin sayfalarında ya da sosyal medyada yeni bir tartışma ya da şok suçlama gündemdeki yerini alıyor. Son olarak ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’ten oğlu Ahmet Tatlıses aleyhinde şok suçlamalar magazin basınının gündemine bomba gibi düştü ve bütün basın yayın mecralarının ilk sıralarındaki yerini aldı. Ünlü şarkıcı Pazar günü sosyal medya hesabından babalar günüyle ilgili bir paylaşımda bulundu ve “baba candır babanın kıymetini bilmeyenler ahmak oğlu ahmaktır” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım sosyal medyada geniş yankı bulurken ünlü şarkıcının eski eşi Adalet Sara, şarkıcının bu paylaşımına karşılık verdi ve “babalar günüymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun, anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladını feda etmeyenlerin! Kız, oğlan, üvey, öz ayırımı yapmadan sevgisini kuruşunu pay edenlerin. Namus davası diye annesine, kızına, karısına hayatı zindan etmeyenlerin! Baba gibi annelerin günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım üzerine İbrahim Tatlıses bir açıklama yaptı ve şok suçlamalarda bulundu.

En Büyük İhaneti Yapan O

Eski eşi Adalet Sara’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım üzerine ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Tatlıses “benim hiçbir evladım mağdur olmamıştır. Hiçbir evladımı mağdur etmedim. Ben hiçbir kadını mağdur etmem Perihan savaş da olmak üzere. Ben Adalet Hanım’dan 45 senedir ayrıyım. Bir tek dini nikahımız düşmemiştir. O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o, yedi tane dükkan verdim. En güzel dükkanları batırdı. Bir insana yedi dükkan verirsin yedisi de batar mı” ifadelerini kullandı. İbrahim Tatlıses ayrıca “benden ne istedilerse verdim daha ne yapayım? Varımı yoğumu veriyorum yine kurtulamıyorum. 70 yaşında adam sahneye çıkıyorum. Ne zaman çıktım para kazanmaya başladım yine başladılar. Canıma yetti artık. Sağlığımla mı uğraşayım onlarla mı uğraşayım ne yapayım artık. Merhamet edin bana biraz. Hiçbir çocuğumu ihmal etmem. Bir tek en büyüğü hariç” ifadelerini kullandı.

Kasayı Boşalttı

İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile ilgili şok suçlamalara devam ederken “hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İhanete uğradım, ihanete. Ben vuruldum, direk şirkete gidip kasayı boşalttı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor. Neden benim ellerim kasılıyor. Hep içime atıyorum. Adalet Hanım senin ben de ne hakkın var? Üç bin lira ödüyorum, daire verdim, oturuyorsun” ifadelerini kullandı.

21-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar