Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Oyuncu Kadrosu Tamamlandı

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Oyuncu Kadrosu Tamamlandı
Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı ve yapımcılığını da üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosu tamamlandı ve dizi temmuz ayında sete çıkıyor.

Eylül yayın dönemi için hazırlanan dizilerin içinde en büyük heyecanı ve merakı şüphesiz Oktay Kaynarca’nın yapımcılığını da üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oluşturuyor. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la seyirci karşısına çıkan ünlü isim bu dizinin biraz da beklenmeyen bir şekilde bitmesiyle yine aynı Atv’ye yeni bir dizi hazırlamak için hareket geçti ve yapımcılığını da kendisinin üstlendiği bir proje için hazırlıklara başladı. Şu sıralar cast çalışması tamamlanan ve Temmuz ayında sete çıkması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için güçlü ve iddialı bir kadro kurmak için çalışan Oktay Kaynarca bu çabasında da başarılı oldu ve dizi için oldukça iddialı bir cast oluşturdu.

Ünlüler Geçidi Gibi Dizi Castı

Ünlü isim Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi temmuz ayında sete çıkıyor. Dizinin oyuncu castı tamamlandı ve çekim için her şey hazır. Dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosunda, Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Batuhan Sezer, Mina Derman, Eren Vurdem, Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan, Erkan Sever, İnanç Konukçu, Ragıp Savaş, Değer Alp, Pelin Uluksar, Aslı Sevi, Melisa Duru Ünal, Ömer Kurt, Ziya Kürküt, Burcu Binici, Ahmet Yıldırım, Tanıl Yöntem, Doruk Öztürk, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Umut Mirza ve Selçuk Kılıç yer alıyor. Dizinin senaryosunu Mahinur Ergun, Alican Yaraş ve Yusuf Alp kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. Ayrıca dizide Oktay Kaynarca ile pek çok projede birlikte rol alan ve aralarında sıkı bir dostluk bulunan merhum Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay kalkan Ünlüoğlu’da yer alacak. Ünlü oyuncu Gülenay kalkan Ünlüoğlu’nun Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Elmas karakterine hayat verecek.

İki Farklı Hayatı Canlandıracak

Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve Eylül yayın döneminin en iddialı dizilerinden biri olarak görülen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde ünlü oyuncu Oktay Kaynarca iki farklı hayatı canlandıracak. Oktay Kaynarca Asker Cezayir adındaki bir karakteri canlandıracak. Asker Cezayir geçmişini gizlemek zorunda kalan bir karaktere hayat verirken sınır tanımayan bir doktor olan Firuze ile evleniyor. Dizinin bu ayın sonu Temmuz ayının başında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor.

21-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar