Oktay Kaynarca’nın ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ Dizisine Flaş İsimler Dahil Oldu!

Oktay Kaynarca’nın ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ Dizisine Flaş İsimler Dahil Oldu!
Oktay Kaynarca’nın yeni sezonda Atv’de ekrana gelecek yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ın kadrosuna flaş isimler dahil oldu. İşte merak edilen o isimler…

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde Çakır karakteri ile ekranlara gelmişti. Necati Şaşmaz ile başrolde yer almıştı. 4 sezon izleyici ile buluşan mafya dizisi seyirci tarafından çok beğenildi. Karakterler için ayrı ayrı fanlar oluşmuştu. Çakır karakteri ile Oktay Kaynarca çok sevilmiş dizide vefat etmesinin üzerine gerçekte bir cenaze töreni dahi yapılmıştı. Kurtlar Vadisi’nden ayrılmasının ardından Atv ekranlarında yine bir mafya dizisi olan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisi ile de 6 sezon ekranlara geldi. Dizide Hızır Çakırbeyli karakteri ile yine çok sevilen Oktay Kaynarca, dizinin final yapması ile hayranlarını çok üzmüştü. Dizinin bitmesini istemeyen izleyiciler için Oktay Kaynarca müjdeli bir haber vererek hayranlarını büyük bir sevince boğdu. Kendisinin yapımcılığında ve başrolünde yer alacağı EHDO’nun devamı niteliğinde yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ı izleyiciye duyurdu. Dizinin tüm hazırlıkları sürerken çekimlerine de Haziran ayının sonunda başlanacağı biliniyor. Dizinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Çok güçlü bir casttan oluşturulan dizinin yeni oyuncuları ise merak ediliyor. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam’ın kadrosuna katılan o isimler…

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Flaş İsimler

Oktay Kaynarca’nın hayranları tarafından yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ merakla bekleniyor. Ünlü aktör aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği dizide güçlü bir oyuncu kadrosuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımını, Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın beraber kurdukları ‘Güzel Adamlar’ adlı yapım şirketinin üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde, aynı zamanda başrol oynayacağı Oktay Kaynarca’nın peş peşe dijital platformların açıldığı ve birçok oyuncuyu astronomik ücretlerle bağladığı bir dönemde oldukça güçlü bir cast oluşturması büyük bir başarı olarak yorumlanıyor.


Mustafa Yeşilyurt’un türküsünden esinlenilen dizinin yönetmen koltuğuna Onur Tan’ın oturacağı, Atv’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son Olarak diziye önemli isimler dahil oldu.


Ebru Özkan, Cezayir (Kaynarca) karakterinin eşi


Ragıp Savaş


Eren Vurdem


İnanç Konukçu


Burcu Binici


Mina Derman

Onur Tan’ın yöneteceği dizide Cezayir karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın annesini Işıl Yücesoy, eşini Ebru Özkan ve kızını ise genç yetenek Mina Derman canlandıracak. Pelin Akil, Eren Vurdem’in de ana castında yer aldığı dizinin şimdilik ismi duyulan sürpriz isimleri Ragıp Savaş, İnanç Konukçu ve Burcu Binici….

Ragıp Savaş daha öncede Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ‘Fuat Tamer Tataroğlu’ karakterini canlandırmış, dizide herkese ‘şekerim’ dediği sözü  meşhur olmuştu. Daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de Aziz karakteri ile yer almıştı.

Ayrıca merakla beklenen dizinin kadrosuna, son olarak ‘Sadakatsiz’ dizisinde rol alan ünlü oyuncu Eren Vurdem katıldı.

Eren Vurdem Ekim ayında yayın günü yeni sezona başlayamadan aniden yayından kaldırılan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alacaktı. Dizi yapımcı ve kanal arasındaki anlaşmazlıklar sebebi ile aniden yayından kaldırılmıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Tüm Oyuncu Kadrosu

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin tüm oyuncu kadrosu ve karakterleri belli oldu. Başrolünde yer alan Oktay Kaynarca (Cezayir)’ya, Pelin Akil (Firuze), Ebru Özkan (Leyla), Işıl Yücesoy (Gülendam), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Mina Derman (Suna), Eren Vurdem (Azamet), Ali Seçkiner Alıcı (Kırban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), İnanç Konukçu (Ethem), Ragıp Savaş (Atakan), Değer Alp (Canan), Pelin Uluksar (Süheyla), Aslı Sevi (Azade), Melisa Duru Ünal (Mercan), Ömer Kurt (Kerim), Ziya Kürküt (Bekir), Burcu Binici (Meltem), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Umut Mirza (Necip) ve Selçuk Kılıç (Birkan) eşlik edecek.

Ayrıca Oktay Kaynarca için önemli bir isim olan Tarık Ünlüoğlu’nun eşine de dizi için teklif gitti. Kurtlar Vadisi gibi dizilerde birlikte rol aldıkları özel hayatında da görüştüğü can dostu kanser hastalığı sebebi ile 2019 yılında vefat eden Tarık Ünlüoğlu hayattayken üzerine titrediği eşi Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’na teklif gönderdiği öğrenildi. Tarık Ünlüoğlu’nun eşiyle dizide çalışmayı özellikle isteyen Oktay Kaynarca, şu günlerde ‘Bozkır Aslanı Celaleddin’ dizisinin ikinci sezonunda rol alan usta oyuncu Gülenay Kalkan ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’da Elmas karakterine hayat verecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezonda ATV’de başlayacak.

20-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar