İbrahim Tatlıses’ten Simay Barlas’a Övgü Dolu Sözler

İbrahim Tatlıses’ten Simay Barlas’a Övgü Dolu Sözler
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Aziz Dizisini ve oyuncusu Simay Barlas’ı göklere çıkardı.

Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve sezona yeni başlamasına rağmen seyircinin büyük ilgisiyle karşılaşan ve reytinglerde oldukça iyi yerlerde olan Aziz Dizisi şu sıralar magazin basını ve dizi sektörünün en çok konuşulan konularından biri. Bir dönem dizisi olan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimleri buluşturan Aziz, Hatay’da çekiliyor. Dizi bir intikam ve aşk dizisi olarak ekrana gelirken oyuncularda performanslarıyla göz dolduruyor. Özellikle genç oyunculardan Simay Barlas canlandırdığı karakterle büyürken ünlü ünsüz bütün gözleri üzerinde toplamış durumda. Dizide Efnan karakterini canlandıran genç oyuncu Simay Barlas bugün ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ana konu oldu. Ünlü isim Simay Barlas’ı öve öve bitiremedi.

İbrahim Tatlıses’ten Övgü Dol Paylaşım

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve Show Tv’nin yeni başlayan dizilerinden Aziz’i ve burada rol alan güzel oyuncu Simay Barlas’ı konu aldı. İbrahim Tatlıses paylaşımında “Vay benim Aziz kardeşim bitirdin beni be, bitirdin… Arkadaş bütün diğer dizilerde oynayan kadın oyunculardan ricamdır; Aziz’de oynayan Efnan Kızımı örnek alsınlar. Oralarıyla buralarıyla oynamasınlar. Bakın yüzüne neredeyse makyaj bile yok, tertemiz duru bir yüze sahip. İnşallah Efnan kızım başkalarının lafına uymaz estetik yaptırmaz. Böyle sade ve temiz kalır. Bütün ekibi yürekten tebrik ediyorum ve alkışlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Aziz Dizisi Hakkında

Show Tv ekranlarında henüz yeni başlayan ve beş bölüm yayınlanan Aziz şimdiden seyirciyi kendisine bağlamış durumda. Dönem dizisi olan Aziz’de, Aziz (Murat Yıldırım), Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin en büyük oğludur. Bir Fransız askerini öldürmesiyle bütün hayatı değişir. Bir süre sevdiklerinden ve yaşadığı yerlerden uzak kalan Aziz geri döndüğünde her şey çok değişmiştir. Aziz’in aşkı Dilruba (Damla Sönmez) ile amcasının oğlu nişanlanmıştır. Aziz yeni hayatında yeni bir başlangıç yapmak isterken Efnan (Simay Barlas) ile karşılaşır ve yepyeni bir hikaye başlar. Aziz her Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

27-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar