Müzikte Sıla ve İlker Kaleli Buluşması

Müzikte Sıla ve İlker Kaleli Buluşması
Ünlü isimler ve aynı zamanda sevgililer şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu İlker Kaleli birlikte stüdyoya girdiler ve birlikte bir şarkıya imza attılar.

Ünlüler dünyasında zaman zaman birliktelikler hoş bir otaklığı da beraberinde getiriyor. Bazen bu durum profesyonel olarak devam ederken de bazen de ilişkiler farklı mecralarda yalanmaya başlıyor. Müzik dünyasının ünlü isimlerinden olan ve sık sık magazin basınında yer alan ünlü şarkıcı Sıla ile sevgilisi ünlü ve başarılı oyuncu İlker Kaleli bu günlerde birlikte bambaşka bir ilişki içerisindeler. Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun yeni şarkısının düzenlenmesinde sevgisi İlker Kaleli imzası dikkatleri çekti. İlker Kaleli şarkının akustik ve elektro gitarlarını çaldı. Magazin ve sosyal medyada yer alan haberler ikilinin sevenlerinin yoğun bir şekilde beğeni ve yorumlarıyla karşılaştı.

Söylemesi Sıla’dan Düzenlemeler İlker Kaleli’den

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de yakından ilgilendiği bilinen oyuncu İlker Kaleli sevgilisi şarkıcı Sıla’nın yeni şarkısı için sevgilisiyle birlikte stüdyoya girdi. İlker Kaleli, Duman grubuna ait şarkının hem düzenlemesini yaptı hem de akustik ve elektro gitarlarını çaldı. Ünlü isimler çalışmalarını ünlü müzisyen İskender Paydaş’ın Bodrum’daki stüdyosunda yaptılar. Sılave İlker Kaleli’nin bu birlikteliği magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer buldu. Ünlü şarkıcının yeni çalışması ayrıca bir ilki de taşıyor. Ünlü oyuncu İlker Kaleli’nin oyunculuğun yanında müzikle de yakından ilgisi olduğu biliniyordu. Şarkıcı Sıla müzik kariyerinde ilk kez kendi yazmadığı bir şarkıyı yayınlamaya ve sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Ünlü iki ismin imzası bulunan yeni şarkının çok yakında müzikseverlerle buluşması bekleniyor.

Sıla Kimdir?

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu 17 Haziran 1980 yılında Denizli’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünde sürdürmüş ardından başka bir bölüme geçiş yapmıştır. Şarkı ve sahne çalışmalarına üniversite yıllarında başlayan ünlü isim daha sonra pek çok ünlü isimle şarkı söylemeye devam etmiştir. İlk albümünü 2007 yılında çıkaran ünlü isim daha sonra pek çok albüme imza atmıştır. Ünlü şarkıcı özellikle genç kitle tarafından çok sevilmektedir. Ünlü ismin çıkardığı albümler arasında, Sıla, İmza, Konuşmadığımız Şeyler Var, Joker, Vaveyla, Mürekkep ve Heybeden Şarkılar bulunmaktadır.

27-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar