İbrahim Tatlıses'ten yeni açıklama: Bizimki gönül evliliği

İbrahim Tatlıses'ten yeni açıklama: Bizimki gönül evliliği
İbrahim Tatlıses'in Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Tatlıses'ten yeni açıklama geldi. İbrahim Tatlıses "Bizimki gönül evliliği" dedi.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in cumartesi gecesi yayınlanan İbo Show'da yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşmüştü. Uzun süredir birlikte olduğu Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıklayan Tatlıses'in sözleri magazin dünyasında geniş yankı buldu. Kendisinden 43 yaş küçük olan Gülçin Karakaya ile evlendiğini belirten Tatlıses, yapılan haberlerin ardından yeni bir açıklama yaptı. İbrahim Tatlıses Kelebek'ten İsmail Bayrak'a konuştu. Tatlıses Gülçin Karakaya ile resmi olarak evlenmediğini söyledi.

İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya evli mi?

İbrahim Tatlıses yaşadığı silahlı saldırı sonrası uzun süre sağlık problemleri yaşamıştı. Ünlü şarkıcı aldığı ölümcül darbenin ardından hayata yeniden tutundu. Yıllar süren tedavi sürecinin ardından yeniden ekrana çıkmaya başlayan Tatlıses hayranlarını sevindirmişti. Star Tv'de yayılanan İbo Show'la ekrana dönen İbrahim Tatlıses'in son programda yaptığı açıklama magazin dünyasını hareketlendirdi. Evlilikleri, çocukları ve hayatı ile sık sık gündem olan İbrahim Tatlıses'in programda "Ben evliyim" demesi dikkat çekmişti. Tatlıses, programa katılan şarkıcı Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" sözleri üzerine açıklama yapmıştı.

İbrahim Tatlıses: Resmi nikah yok

İbrahim Tatlıses İbo Show'da, "Mutluyum, ben evliyim kardeşim. Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" demişti. Bu sözler üzerine İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya'nın evlendiği şeklinde haberler yapıldı. Medyada geniş yer bulan haberlerin ardından İbrahim Tatlıses yeni bir açıklama yaptı. Tatlıses, "Resmi nikah yok, bizimki gönül evliliği" dedi. Gazetecinin, "Gülçin Karakaya ile ilişkinizi resmiyete dökecek misiniz?" sorusunu ise İbrahim Tatlıses, "Zaman ne gösterir bilinmez" sözleriyle cevapladı. Ünlü sanatçı Tatlıses'in açıklamaları yapılan haberleri yalanlasa da Gülçin Karakaya ile ilişkisinin devam ettiğini de ortaya koyuyor.

İbrahim Tatlıses daha önce 4 farklı kadınla nikah masasına oturmuştu. Tatlıses, sırasıyla Adalet Durak, Perihan Savaş, Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız'la evlendi. Tatlıses'in bu evliliklerden 7 çocuğu oldu. Ünlü şarkıcı bir süredir kendisinin aynı zamanda yardımcısı olan Gülçin Karakaya ile ilişki yaşıyor.

03-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar