Neslihan Atagül Oyunculuk Kariyerindeki Zor Günleri Anlattı

Neslihan Atagül Oyunculuk Kariyerindeki Zor Günleri Anlattı
Son olarak Sefirin Kızı’nda rol alan güzel oyuncu Neslihan Atagül kendi dergisine hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı adlı dizide rol alan ve ancak rahatsızlığı sebebiyle diziyi yarım bırakan ve tedavisine başlanılan genç ve güzel oyuncu Neslihan Atagül kendisinin sahibi olduğu Hadsiz adlı dergiye kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Son olarak rol aldığı Sefirin Kızı’nda sevenlerinin karşısına çıkan ve dizide inanılmaz bir sükse yapan ve adeta seyircinin sevgilisi haline gelen Neslihan Atagül nasıl oyuncu olduğunu anlattığı söyleşide ayrıca ilk oyunculuk deneyimini de paylaştı. İlk çekim için pazardan alışveriş yaptığını belirten oyuncu hayallerinden asla vazgeçmediğini ifade etti. Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile evli olan Neslihan Atagül’ün tedavisine halen devam edildiği belirtiliyor.

Pazardan Alışveriş Yaptı

Son olarak sefirin Kızı’nda rol alan ve seyircinin çok sevdiği oyunculardan biri olan güzel oyuncu Neslihan Atagül kendi dergisi olan Hadsiz’e röportaj verdi. Kadir Doğulu ile evli olan güzel oyuncu olmak için neler yaptığını anlattı. Neslihan Atagül röportajında “dar gelirli bir ailede büyüdüm. 13 yaşında bilinmeyen numaraları arayıp bir ajans numarası aldım. Aradım ajansınıza kaydolmak istiyorum dedim. Annemle gittik, beni kabul ettiler ama6 ay ses çıkmadı. Sonra bir audition için aradılar. Pazardan yeni kıyafetler aldım. Meğer deneme çekimiymiş. Ama heyecanımı kaybetmedim. Yaşadığın yerde kimsenin sana inanmaması üzücü ama kendi içimde inandığıma tutundum. Velhasıl kelam bir sürü zorluk atlattım” ifadelerini kullandı.

Geçirgen Bağırsak Sendromu

Güzel oyuncu Neslihan Atagül son olarak serfin Kızı adlı dizide rol almış ve seyircinin çok beğenisini kazanmıştı. Dizinin ikinci sezonunda çekimler devam ederken rahatsızlanan güzel oyuncu hızlı bir şekilde kilo kaybetmeye başlamıştı. Rahatsızlığı sebebiyle diziyle yollarını ayıran ünlü isim daha sonra hastaneye gitmiş ve kendisine geçirgen bağırsak sendromu teşhisi onmuştu. Daha sonra tedavisine başlanılan güzel oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak “daha iyiyim. Gördüğünüz gibi. İki adım atınca yoruluyorum ama en azından daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani” ifadelerini kullanmıştı. Kendi dergisi olan Hadsiz’i çıkarmaya başlayan güzel oyuncu kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile evli.

03-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar