İçerde dizisinin çekimlerinde silah sesleri yükseldi

İçerde dizisinin çekimlerinde silah sesleri yükseldi
Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin başrol aldığı İçerde dizisinin çekimi sırasında hareketli dakikalar yaşandı. Yükselen silah seslerinin ardından paniğe kapılan vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi.

Reyting rekorları kıran İçerde dizisinin yeni bölüm çekimleri Maçka'da yapıldı. Dizi çekiminin olduğunu farketmeyen vatandaşlar birden paniğe kapıldı. Senaryoda yer alan rol gereği kuru sıkı tabancalar kullanıldı. Silah seslerini duyan vatandaşlar büyük korku yaşadı. Hemen telefonlarına sarılan vatandaşlar polise haber verdi. Çekimlerden haberi olmayan vatandaşlar çocukları ile birlikte Maçka Parkı'na gelmişlerdi. Ard arda patlayan silah sesleri ile kendilerini yere attılar. İçerde dizisinin yeni bölümü 17 Nisan 2017 tarihinde Show Tv'den yayınlanacaktır. Ekran başında olamayan izleyiciler ise merakla bekledikleri yeni bölümü internet üzerinden canlı olarak izliyebilirler.

Olay yerine polis ekipleri gönderildi

Kısa bir süre sonra olay anlaşıldı. Fakat yaşadıkları korkuyu atlatamayan bir grup vatandaş soluğu dizi ekibinin yanında aldı. Silahların ateş edilmesine tepki gösteren vatandaşlar, ekibe 'Parkta silah mı patlatılır? Sizi içeri attıralım da görün' şeklinde sözler yönelttiler. Ve olay yerine polis ekiplerini çağırdılar. Gelen ihbarın üzerine Maçka Parkı'na gelen polis ekipleri duruma müdahale etti. Yapım ekibi çekim izni olduğunu söylese de çekimi zar zor tamamladılar.

İçerde dizisinin konusu

Küçük yaşta birbirinden koparılan iki erkek kardeşin hayatını konu alan dizi büyük ilgi odağı oldu. Yıllar geçtikten sonra iki kardeş hiç farkında olmadan birbirlerine rakip olurlar. Polis akademisinden mezun olmaya 1 hafta kala okuldan atılan Sarp, yepyeni bir hayata adım atar. Sarp'ın bu yeni hayatındaki en büyük düşmanı öldü sandığı kardeşi Mert olur. Dizi ikisinin arasında yaşananlar olaylar ile ilgili akıp gider.

İçerde dizisinin oyuncuları

Çağatay Ulusoy

Aras Bulut İynemli

Çetin Tekindor

Mustafa Uğurlu

Nihal Koldaş

Bensu Soral

Damla Colbay

Yıldıray Şahinler

Rıza Kocaoğlu

Gözde Kansu

12-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar