İçerde'de şok ölüm!

İçerde'de şok ölüm!
Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde'de şok ölüm! Dizi yavaş yavaş sona yaklaşırken, ayrılık haberleri de ard arda geliyor. Son olarak dizinin önemli karakterlerinden biri olan Yusuf Müdür diziden ayrılan isim oldu.

Yayınlandığı günden bu yana Pazartesi akşamları izleyicileri ekran başına toplayan dizi İçerde yavaş yavaş finale yaklaşıyor. Geçtiğimiz günlerde gelen ayrılık haberlerine bir yenisi daha eklendi. Uzun süren yayın hayatını geride bırakmaya hazırlanan İçerde, son zamanlarda reytinglerde düşüş gösteriyordu. Dizinin reytinglerde düşmesinin en büyük etkeni ise Star Tv'nin yeni dizisi Söz'ün olduğu düşünülüyor. Çünkü son 2 3 haftadır Pazartesi günlerinin galibi Söz oluyor. Fenomen dizi olma yolunda ilerleyen Söz dizisinin yeni bölümlerini canlitv'den takip edebilirsiniz..

Dün akşam Show Tv ekranlarına gelen yeni bölümde İçerde'nin başarılı oyuncularından olan Yusuf Müdür öldürüldü. Böylelikle Yusuf Müdürü canlandıran Mustafa Uğurlu'nun dizi ekibinden ayrıldığı açıklandı. Bu hafta 34. bölüm ile nefes kesen İçerde çok kısa süre sonra final yapacak. Dizinin final yapması en çok hayranlarını derinden etkiledi. İçerde'nin haftaya yayınlanacak olan 35. bölümünde neler olacak? Büyük merak konusu oldu.

16-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar