İçerde'nin final tarihi belli oldu!

İçerde'nin final tarihi belli oldu!
Show Tv'nin izleyenleri ekranlara kilitlediği reyting rekortmeni dizisi İçerde'nin final tarihi oldu. İşte Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin başrolünü paylaştığı başarılı dizi İçerde'nin son bölüm tarihi...

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin başrollerini paylaştığı Show Tv'nin efsane dizisi İçerde'nin final tarihi belli oldu. İçerde dizisi hayranları bu habere çok üzülecek. Pazartesi akşamları reytingleri alt üst eden İçerde dizisi, yeni başlayan diziler yüzünden biraz düşüş gösterdi. Pazartesi akşamları Kırgın Çiçekler'le mücadele içinde olan dizi şimdi Söz, İsimsizler ve Survivor'la baş etmeye çalışıyor. Tam da bu esnada dizinin hayranlarına üzücü bir haber geldi. Dizinin son bölüm tarihi açıklandı.

İÇERDE EKRANLARA VEDA EDİYOR

Her Pazartesi yeni bölümü heyecanla beklenen dizi İçerde'den kötü haber geldi. Uzun süredir final yapacağını konuşulan dizi ile ilgili net bir karar alındı. Birbirine düşman olarak yetişen iki erkek kardeşin hayatını konu alan dizi yayınlandığı günden bu yana reytinglerdeki ilk sırasını kimselere kaptırmıyordu. Daha önceden tek rakibi olan Kırgın Çiçekler'e bile büyük bir fark atarak birinciliğini korkuyordu. Sevilen dizinin sadece bir sezon olarak yayınlanacağı ve bu aralar final yapacağı açıklandı. Dizinin bu Haziran ayında 39. bölümü ile ekranlara veda edeceği açıklandı. Gelen bu kötü haber dizinin hayranlarını üzdü.

25-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar