İçimizdeki Ateş dizisinin başrol oyuncu kim oldu?

İçimizdeki Ateş dizisinin başrol oyuncu kim oldu?
Yeni dizi İçimizdeki Ateş'in kadın başrol oyuncusu belli oldu. Atakan Hoşgören'e eşlik edecek olan kadın başrol oyuncusu İpek Filiz Yazıcı oldu..

Yaptığı dizi ve yapımlarla adını sıkça duyuran Fabrika Yapım yaz sezonu için kolları sıvadı. Yeni dizi İçimizdeki Ateş ile ekranlara bomba gibi gelmeye hazırlanan Fabrika Yapım oldukça iddialı. Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte bir çok diziden yavaş yavaş final yada sezon finali haberleri gelmeye başladı. Yaz sezonu için ekranlara gelecek olan dizilerin hepsi de birbirinden iddialı  görünüyor. Bunlardan birisi de ATV'de ekranlara gelmesi beklenen 'İçimizdeki Ateş' dizisi oldu. 'İçimizdeki Ateş' dizisinin erkek başrol oyuncusu belli olmuşken, gözler kadın başrol oyuncusuna çevrildi. İşte 'İçimizdeki Ateş' dizisinin kadın başrol oyuncusu..

İPEK FİLİZ YAZICI 'İÇİMDEKİ ATEŞ' DİZİSİNDE!

Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan İçimizdeki Ateş dizisinin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Murat Onbul yer alıyor. Nimet Erdem ile Veli Kaya’nın ATV ekranları için kaleme aldığı dizinin ilk başrol oyuncusu yakışıklı yıldız Atakan Hoşgören’di. Dizide Atakan Hoşgören'e eşlik edecek kadın başrol oyuncusunun kim olacağı merak edilirken yapım şirketinden açıklama geldi. İçimizdeki Ateş dizinin kadın başrol oyuncusu olarak İpek Filiz Yazıcı ile anlaşıldığı iddia edildi. İpek Filiz Yazıcı en son olarak 'Son Nefesime Kadar' dizisinde rol almıştı. 'Son Nefesime Kadar' dizisinin yanı sıra Netfllix'in gençlik dizisi olarak büyük ses getiren 'Aşk 101'de Işık karakterine hayat vermişti. Yeni sezonun yeni dizisi İçimizdeki Ateş'te bir araya gelen İpek Filiz Yazıcı ve Atakan Hoşgören'in birlikteliği izleyicide nasıl bir etki uyandıracak büyük merak konusu.

İpek Filiz Yazıcı Kimdir?

Hem oyunculuğu hemde güzelliği ile ekranların sevilen yüzü İpek Filiz Yazıcı, 2001 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İpek Filiz Yazıcı, aslen Trabzonlu'dur. İlk oyunculuk deneyimini daha lise öğrenimi gördüğü 2016 yılında ekranlara gelen Babam ve Ailesi dizisinde yaşamıştır.

İpek Filiz Yazıcı’nın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Elimi Bırakma (Ceyda) (TV Dizisi)
2017 – Kayıtdışı (Tuğba) (TV Dizisi)
2016 – Babam ve Ailesi (TV Dizisi)

2021 – Aşk 101 (Işık) (Netflix Dizisi)

2022 – UFO (Deniz) (Netflix Dizisi)

20-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar