İçimizdeki Ateş Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu? İçimizdeki Ateş Hangi Gün?

İçimizdeki Ateş Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu? İçimizdeki Ateş Hangi Gün?
Fabrika yapım imzalı Atv ekranlarının yeni yazlık dizisi İçimizdeki Ateş’in yayın tarihi belli oldu. İçimizdeki Ateş dizisi hangi gün ekranlara gelecek? Hangi gün yayınlanacak?

ATV ekranlarının yazlık dizisi İçimizdeki Ateş dizisinin merakla beklenen yayın tarihi açıklandı. Yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği, gençlik, aşk ve hukuk türündeki dizisidir. Yönetmenliğini Murat Onbul yaparken, senaristliğini Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz üstleniyor. Murat Onbul, daha öncede ‘Ulan İstanbul’, ‘Vuslat’, ‘Leyla İle Mecnun’ dizilerinin yönetmenliğini yapmıştı. Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen dizinin fragmanı ve afişi geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. İçimizdeki Ateş dizisinin başrollerini Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören ve Gizem Arıkan paylaşıyor. Gençlik dizisi olarak ekranlara gelecek dizinin başrollerinde yer alan Atakan Hoşgören özellikle 4N1K dizisi ile tanınmıştır, daha sonra 4N1K filmi çekilmiş orada da oynamıştır. Dizinin kadın başrolü ise İpek Filiz Yazıcı, kendiside Aşk 101 adlı dizi ile popüler olmuştu. İçimizdeki Ateş dizisi ilginç konusu ve bomba gibi oyuncu kadrasu ile yakında Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak. İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman yayınlanacak? Hangi gün yayınlanacak? İşte merak edilen soruların cevapları…

İçimizdeki Ateş Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu. Fabrika Yapım imzalı İçimizdeki Ateş dizisi 23 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 de ATV’de başlıyor!

 İçimizdeki Ateş dizisinin oyuncu ve karakterleri ise şöyle;

Atakan Hoşgören – Ege (Hukuk Fakültesinden yeni mezun olmuş 22 yaşında yakışıklı ve karizmatik avukattır. Oldukça zeki olan Ege, işçi bir ailenin tek çocuğudur, karşısına çıkan herkesi ikna edecek kadar ağzı laf yapan, nazik ve kadınlar tarafından hep beğenilen biridir. Ancak Av. Arkadaşı Hale’yi görünce ona aşık olacaktır.)

İpek Filiz Yazıcı – Hale (23 yaşında genç bir avukattır. Hale, inatçı, zeki, korkusuz ve mantıklı bir kızdır. Üvey babası Tahsin’in baskılarına hiç boyun eğmemiştir. Hale, açık sözlü, ağzına geleni hiç tutmayan, yalnızlığı seven biridir.)

Burak Sevinç – Doğan (Başarılı ve idealist bir avukattır. Tülin ile ilişkileri olan Doğan, çok sinirlense de aslında yufka yürekli bir insandır, çabuk durgunlaşır. İki sevmediği şey vardır; biri hata biri yalan. Doğan, haksızlık karşısında dimdik durur ve adalete güvenir.

Ceren Benderlioğlu – Tülin (Doğan’ın sevgilisi olan Tülin, güvenilir ve adaletli bir avukattır. Tülin, insanlara çabuk güvenir, fakat onların yanlışlarını gördüğü zaman da onlardan uzaklaşan zeki ve duygusal bir kadındır.)

Gizem Arıkan - Bahar (Avukatlık mesleğine yeni başlamış, 4 stajyer arkadaştan bir tanesidir. İlk davasında çok zor bir işe bulaşan, diğer arkadaşlarının yanında en çok inatçı ve şüpheci olandır. İsmi Banu olan bir kız kardeşi vardır, Bahar ona hem annelik hem babalık yapmaktadır. Hayatta kız kardeşinden başka kimsesi olmayan Bahat adalete çok güvenir.)

Demirhan Demircioğlu - Mert Karaman (22 yaşında Annesi ve kız kardeşi olan, tuttuğunu koparan, yakışıklı, akıllı, oldukça sorumluluk sahibi güvenilir ve genç bir avukattır. Kaybetmeyi hiç sevmeyen Mert, kafasını koyduğunu yapan biridir. Hem zeki oluşu ile hemde yakışıklılığıyla kızların dikkatini çeker. Mert, ilk görüşte Bahar’a deliler gibi aşık olur.)

Hazım Körmükçü - Tahsin

Zeki, güçlü, hırslı ve başarılı dört gencin hukuk fakültesini bitirip iş dünyasına ilk adımlarını attığı, hayallerinin peşinden gitme ve hayata tutunma hikayesini konu alacak. Tanıtımda canlandırdıkları karakterlerin yaşadıkları büyük trajedileri ile ilgili de ilk ipuçlarını verdiler.

‘’Hayat bilmediğin yerden sorar’’ sloganıyla duyurulan dizinin ilk ve 2. Fragmanları da yayınlanmıştı.

İçimizdeki Ateş Dizisi Hangi Gün Yayınlanacak?

Yaz ayları için çekilen yazlık gençlik dizisi İçimizdeki Ateş her hafta Perşembe günleri Atv ekranlarında yayınlanacak. İlk bölümü ile 23 Haziran Perşembe günü izleyici ile buluşacak.  

16-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar