İclal Aydın’ın Acı Günü

İclal Aydın’ın Acı Günü
Üç Kız Kardeş dizisinin ünlü oyuncusu ve yazar İclal Aydın annesi Yücel Çoker’i kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Tüm Türkiye büyük bir acıyla sarsılırken yaşanan acılar hem haberler de hem de sosyal medyada yer alıyor. 7,7’lik depremin ardından hayatını kaybeden binlerce insan için 7 günlük yas işlen edilirken magazin basını da yeni haberlerle okuyucu ve takipçilerinin karşısına çıkıyor. Hayatın her an devam ettiği ve acısıyla mutluluğuyla yaşanmaya devam edildiği bu günlerde deprem bölgesinin dışında acılarda yaşanıyor. Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın da bu zor günlerde anne acısıyla sarsıldı. Şu sıralar yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisiyle gündemde olan ve aynı dizinin kitabının da yazarı olan İclal Aydın’ın annesi Yücel Çoker hayatını kaybetti. İclal Aydın’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine ve yakınlarına duyurduğu vefat haberinin ardından pek çok seveni ünlü isme taziyelerini iletti.

Hastalıkla Mücadele Ediyordu

Ünlü oyuncu İclal Aydın tüm ülkenin zor günler geçirdiği bu günlerde bir başka acıyla daha sarsıldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uzun yıllardır hastalıkla mücadele eden annesi Yücel Çoker’i kaybettiklerini duyurdu. İclal Aydın paylaşımında “annemiz Yücel Çoker’i 7 Şubat Salı günü saat 21.45’te kaybettik. 10 yılı aşan hastalığının son günlerini yoğun bakımda geçirdi. Teşhisin konduğu ilk günden bu geceye dek bize destek olan tüm yakınlarımıza, doktorlarımıza, hemşire, hasta bakıcı ve uzman çalışanlara gönülden teşekkür ederiz. Acısının son bulduğuna inanmak tesellimiz. Bizim için hep böyle güzel, hep böyle genç… Yerin cennet olsun, Allah rahmetiyle kucaklasın” ifadelerini kullandı.

İclal Aydın’ın Kızı da paylaşımda bulundu

Ünlü oyuncu İclal Aydın’ın annesini kaybettiğini duyurmasının ardından ünlü oyuncunun kızı Lal de bir paylaşım yaptı ve anne annesiyle ilgili üzüntülerini dile getirdi. Lal yaptığı paylaşımda “çok severdin beni. Ben bebekken kollarından ayırmaz, seni bırakıp teyzeme gitmek istediğimde tatlı bi sitem eder, hep yanında olmamı isterdi. Tatlı tatlı didişirdik hep, profesör olacak bu kız ilerde, çok insana yardım edecek dediğinde hayır dansöz olacağım ben cevabını duymak hem kızdırır hem güldürürdü seni. Kumanda kimde kalacak, kuaför sırası ilk kimin, son lahmacunu kim yedi kavgalarından birinde fark ettim sanki çocuk olan ben değildim” ifadelerini kullandı.

09-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar