Oyuncu Gizem Güven 1999 depreminde yaşadıklarını anlattı

Oyuncu Gizem Güven 1999 depreminde yaşadıklarını anlattı
Kahraman Maraş’ta yaşanan büyük depremin ardından 1999 yılında benzer bir acıyı yaşayan oyuncu Gizem Güven yaşadıklarını paylaştı.

Kahraman Maraş merkezli gerçekleşen 7,7 ve 7,6’lık iki deprem binlerce insanın hayatını kaybetmesine ve on binlerce insanın da yaralanmasına sebep oldu. Gerçekleşen deprem sonucu büyük acılar yaşanırken bu acı bundan yaklaşık 23 yıl önce yaşanan Gölcük ve Düzce depremlerinde yaşanan acıları akıllara getirdi. Binlerce insanın hayatını kaybettiği bu depremde de aynı acılar aynı şekilde yaşanmış ve ülke olarak yine derinden sarsılmış ve yine yıkılmıştık. Bugün tüm ülke tek yürek olarak tek bir amaç için bir kez daha bir araya gelirken yaşanan acıları en aza indirmek için elinden geleni yapıyor. Tüm ülkede bu büyük acı yaşanırken yıllar önce aynı şartlarda benzer bir olayı yaşayan oyuncu Gizem Güven enkazdan nasıl kurtulduğunu ve yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı ve bugün aynı acıyı yaşayanlara destek oldu.

Unutmak ne Mümkün

1999 Gölcük depreminde ailesiyle birlikte enkaz altında kalan ve enkazdan sağ olarak çıkarılan oyuncu Gizem Güven bugün Kahraman Maraş merkezli yaşanan depremin ardından sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu yaptığı paylaşımda “17.8.1999 henüz 5 yaşındaydım o felaket gün ailemle enkaz altından çıktığımızda. Unutmak ne mümkün. Ve bunca yıl geçti (!) daha büyük bir felaket ile kalplerimiz deprem bölgesinde atıyor. Aynı acı, aynı çaresizlik, dinmeyen aynı umut ile” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı. Ünlü oyuncunun paylaşımı ile aynı acıların farklı yerlerde ama benzer yaşandığı takipçiler tarafından paylaşıldı.

Gizem Güven Kimdir?

31 Aralık 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Gizem Güven ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk mesleğine yönelmiş ve bunun için gereken eğitimleri aldıktan sonra setlerde yer almaya başlamıştır. İlk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adlı yapımda rol alan Gizem Güven daha sonra, İki Arada, Sihirli Annem, Selena, Yedikule Hayat Yokuşu, Ne Münasebet adlı yapımlarda rol almış ayrıca pek çok reklam filminde yer almıştır. Oyuncu aynı zamanda büyük bütçeli yapımlarda seslendirmenlik de yapmıştır. Bunlar arasında Yüzüklerin Efendisi İki Kule, Kayıp Balık Nemo, Sürüsüne Bereket bulunmaktadır.

09-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar