Üç Kız Kardeş 37. Bölüm İzle

Üç Kız Kardeş 37. Bölüm İzle
Üç Kız Kardeş 37. Bölüm İzle; 31 Ocak Salı günü 37. Yeni bölümüyle ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisinin yayınlanan 37. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Üç Kız Kardeş 37. Bölüm İzle; 31 Ocak Salı akşamı 37. Bölümüyle ekrana gelen ve İclal Aydın, Reha Özcan ve Özgü Kaya’nın başrolünde yer aldığı Üç Kız Kardeş Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlanıyor. İkinci sezonunda olan ve Salı akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizi aynı zamanda dizide yer alan İclal Aydın’ın aynı adlı romanından televizyona uyarlanmış durumda. Aldığı reytinglerle günün en çok izlenen ilk iki yapımı arasında yer alan ve kanalının en iyi reyting alan yapımları arasında olan Üç Kız Kardeş kadın ve ilişkiler konusunu ele alırken dizi dram türünde ele alınıyor. Eda Teksöz’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve Betül Yağsağan’ın senaryosunu kaleme aldığı dizi bu akşam 37. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan Üç Kız Kardeş her hafta çarpıcı ve her an daha da ilerleyen ve karakterleri sıkıştıran hikayesiyle seyirciyi ekran başına topluyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rüçhan oynadığı oyunla Türkan’a karşı büyük bir zafer kazandığını düşünürken kendisini bekleyen büyük bir tehlike ile sarsılır. Bu arada da Türkan Rüçhan’ın oyunlarına karşı koymakta ve Rüçhan’a kolay kolay yenilmeyeceğinin sinyallerini vermektedir. Bu arada Dönüş’ün donör olmaktaki ısrarı Nesrin ve Sadık’ı sürekli iki arada bırakmaktadır.

Üç Kız Kardeş 37. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarının reytingleri iyi ve Salı akşamlarının sevilen dizilerinden olan Üç Kız Kardeş ikinci sezonunda da seyirciyi ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Dizinin her bölüm artan heyecanı bu hafta da devam ediyor. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Somer, Türkan’ın Sevilay’la ilgili gerçeği bilerek sakladığını düşünerek, öfkeyle telafisi olmayan sözler söyler ve soluğu kızıyla Rüçhan’ın yanında alır. Rüçhan oğlunun yanına gelmesinin de güveniyle Somer’i Türkan’a karşı doldurmaya başlar. Derya ve Mustafa ise iyice yakınlaşmaya başlamıştır. Türkan ise kendisine karşı soğuk davranan Somer’i yeniden kazanmaya çalışır ama bu arada Sevilay konusunda annesiyle karşı karşıya gelir. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan sevilen dizi Üç Kız Kardeş bu akşam saat 20.00’da 37. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında.

31-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar