İctimai TV nasıl canlı izlenir? İctimai TV frekans bilgileri 2019

İctimai TV nasıl canlı izlenir? İctimai TV frekans bilgileri 2019
Azerbaycan'ın en çok izlenen Tv kanallarından İctimai Tv canli olarak nasıl izlenir? İctimai Tv ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde...

Azerbaycan Tv kanalları arasında en çok izlenen kanallardan biri de İctimai Tv’dir. Kardeş ülke Azerbaycan kanallarının Türkiye’den de çokça izlendiğini biliyoruz. İctimail Tv de bu popüler kanallar arasında olduğu için son zamanlarda Türkiye’den çok izleyici tarafından frekans bilgileri sorgulanıyor. Ayrıca Türk izleyiciler ictimai tv izle, ictimai tv nasıl izlenir? Gibi farklı soruları arama motorlarında sorarak bu meraklarını gidermeye çalışıyorlar. Sizler için bu haberimizde İctimai TV nasıl canlı izlenir? İctimai TV frekans bilgileri 2019 hakkında ayrıntılı bir bilgisel hazırladık.

İctimai TV hangi uydudan yayınlanıyor?

İlk önce şunu belirtmekte yarar var. Azerbaycan’ın en çok izlenen kanallarından olan İctimai Tv daha önce Turksat uydusundan yayınlanmasına rağmen günümüzde Turksat’taki yayınları durdurulmuştur. Bu da türk izleyicilerinin İctimai Tv’ye erişimini zorlaştırmaktadır.

29 Ağustos 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan İctmai Tv şu anda sadece Azerspace-1 uydusundan yayın yapmaktadır.

İctimai Tv yayın akışında neler var?

İctimai Tv’nin yayın akışında daha çok genel içerikli programların yer aldığı görülmektedir. Ülkemizde paralı kanallarda yayınlanan UEFA Avrupa Ligi maçları İctimai Tv’de şifresiz ve ücretsiz yayınlanmaktadır. Bu yüzden kanal Türkiye’de çok izlenmektedir. Sadece Uefa Kupası maçları değil Türkiye’de yine paralı kanallarda yayınlanan İtalya Serie A futbol müsabakaları da İctimai Tv’de yayınlanmaktadır.

İctimai Tv’yi nasıl izleriz?

İctimai Tv izlemek isteyenler için oldukça kolay bir yöntem vardır. canlitv üzerinden İctimai Tv canli olarak 7/24izlenebilir. Ayrıca canli tv sitemiz üzerinden İctimail Tv’nin yayın akışına da ulaşabilirsiniz. Uydu üzerinden canli izlemek için aşağıda verdiğimiz frekans bilgileri kullanılabilir. Bunu için önce çanak anteninizin yönünü Azerspace 1 uydusuna çevirmeniz gerekmektedir.

İctimai Tv Uydu Frekans Bilgileri

Frekans: 11554

Sembol: 2916

FEC: 2/3

Polar: h

İctimail Tv Künye!

Kanal Adı: İctimai Tv

Yayın Merkezi: Azerbeycan

Kanal Türü: Genel

Ünvanı: İctimai Televizyon ve Radyo Yayımları Şirketi

İctimai TV İletişim Bilgileri

Telefon: (+ 994 12) 430 23 04

Fax: (+994 12) 430 34 26

E-mail: [email protected]

Web: http://www.itv.az

Adres: Bakı şəhəri, Şərifzadə küçəsi 241, AZ1012

15-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar