İDMAN TV frekans bilgileri

İDMAN TV frekans bilgileri
Canlitv platformunu arayan sporseverler İdman Tv Frekans bilgileri nelerdir, İdman Tv nasıl izlenir sorusuna cevap bekliyorlar.

İDMAN TV Azerbaycan’ın Dünyaya açılan yeni yüzlerinden biri.  Ülkemizde de sporseverlerce tanınan bir kanal. Çünkü sporseverler şifreli kanallara para vermek istemediği için tuttukları takımların müsabakalarını canlı izlemek için İdman Tv’yi tercih ediyorlar. Canlitv platformunu arayan sporseverler İdman Tv Frekans bilgileri nelerdir, nasıl izlenir sorusuna cevap bekliyorlar. İşte cevaplar…

İDMAN TV frekans bilgileri

Sovyet Bloğunun dağılmasıyla birlikte bağımsızlığa kavuşan Azerbaycan gelişmek için olağanüstü gayret gösteriyor. Kardeş ülke Azerbaycan’ın dünya medyasında eli ayağı olan Az Tv ve onun spor kanalı olan İdman Tv, dünyanın her yerinden spor haberlerini izlemek için ideal kanallardan birisi. Dünyanın istediğiniz yerinden bağlanabildiğiniz haber ağıyla özellikle spor müsabakalarını canlı ve bedava yayınlamasıyla yıldızı parlamaya devam ediyor. Teknolojinin gelişmesiyle bu tür kanalları izlemek için uydu ve internet bağlantısı bulundurmanız kafi. Maçları yayınlayan şifreli ve ücretli kanallar insanların sevdikleri takımların spor müsabakalarını izleme şansını elinden alıyor. Bu müsabakaları canlı yayınlamak için milyon dolar ödeyen şifreli kanallar yayın politikalarını bu maçlardan kazanacakları gelire bağlamış durumda. Tamamen ekonomik sebeplerle spor yayınlarını şifrelemesi ve bu şifreyi kırmak için ücret istemeleri İdman Tv gibi kanalların popülaritesini artırdı. Canlitv platformu olarak şifresiz ve ücretsiz kanallardan biri olan Azerbaycan merkezli İdman Tv’nin frekans bilgilerini sizinle paylaşıyoruz.

İdman TV Frekansları bilgileri

Önce Hotbird frekansını ardından Turksat frekansını verelim.

Hotbird Frekans: 11168 Pol:

Yatay(H) Symbol: 20400 Fec: 5/6Biss:

12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C

İdman Tv Turksat Frekans Bilgisi:

Türksat 4 A Frekans: 11844 MHz

Polarizasyon: Dikey – V – (Vertical)

Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: ¾

İdman TV’yi nasıl izleyebiliriz?

Azerbaycan’ın kanallarından biri olan İdman TV, Ulusal bazda yayın yapan Az TV’ye ait bir spor kanalıdır. Anlık spor haberlerini canlı olarak izleyebileceğiniz hatta internet sitesi yönetimi ile anında iletişim kurabileceğiniz İdman TV’de her şey sporseverlerin psikolojisine göre tasarlanıyor. Bazı spor kanalları gibi futbol eksenli değil, basketbol, voleybol, güreş, boks, satranç, formula 1 gibi çeşitli spor müsabakaları da yayınlamaktadır.

İdman Tv Frekans ve İdman Tv Biss Key

Evinizdesiniz ve İdman Tv’de yayınlanan spor müsabakalarını keyifle izlemek istiyorsunuz.  Bunun için uydu alıcınızın İdman tv biss key şifrelerini çözmelisiniz.  Alıcınızda bu özellik büyük ihtimal vardır ancak fark etmemişsinizdir. Alıcınızda yer alan biis şifre çözme özelliğini aktif hale getirin ve şifreyi girmenizi sağlayacak CAS, CAS System, CAS Keys, KEY, ya da Key girişi gibi bölümleri kontrol ediniz. Unutmayın, bu saydıklarımızdan biri bulunuyorsa anahtar menüsüne girin ve şifreleme tipini biss olarak seçiniz. Yayın karşınızda olacaktır.

İdman Tv’yi Şifresiz nasıl izleriz?

Anahtar menüsüne girip şifreleme tipini biss olarak seçtiniz. Karşınıza gelecek alanda biss ID değerini 0x1FFF, Biss TP değerini 10965/12800 (H), şifre değerini 16 hanelik boşluk bulunuyorsa 3453450034534500 şeklinde giriniz. Bazı uydularda 16 hane yerine 14 hanelik boşluk olabilir. Eğer 14 hanelik boşluk varsa 12345600654321, 12 hanelik boşluk varsa 123456654321 şeklinde giriniz. Keyifli seyirler.

15-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar