İdo Tatlıses ve Yasemin Yasemin Şefkatli Nişanlandı!

İdo Tatlıses ve Yasemin Yasemin Şefkatli Nişanlandı!
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ve manken ve model Yasemin Şefkatli aile içinde düzenlenen bir törenle nişanlandı.

Magazin dünyasında her gün yeni bir olay, yeni bir haber düşüyor sosyal medyaya ve magazin sayfalarına. Her ne kadar zaman zaman kötü haberler olsa da güzel haberlerde yayınlanıyor ve ünlüler dünyasında iyi şeylerde oluyor. Hatta iyi şeyler kötülere göre çok daha fazla ama iyiler ne yazık ki olay olmadı için gündem olamıyor. Son zamanlarda peş peşe bebek dünyaya getiren, bebek bekleyen çiftler derken şimdi de bir nişan olayı gerçekleştir ünlüler dünyasında. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğulları İdo Tatlıses ve güzel manken Yasemin Şefkatli nişanlandı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen nişan olayı magazin sayfalarını süslerken çiftin oldukça mutlu oldukları gözlendi. Nişana Yasemin Şefkatli’nin ve İdo Tatlıses’in aileleri katıldı. Sosyal medyadan duyurulan nişan sonrası pek çok kişi çifte mutluluklar diledi ve biran önce düğününün olmasını temenni etti.

Evlilik Yolunda İlk Adımı Attılar!

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ve manken ve model Yasemin Şefkatli ailelerin katıldığı bir törenle nişanlandı. Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan çift sonunda evlilik yolunda ilk adımı attı. Sosyal medyadan sık sık paylaşımlar yapan çiftten son paylaşımlar peş peşe geldi. İlk mesajı paylaşan İdo Tatlıses paylaşımında “aldık gitti” ifadelerini kullanırken Yasemin Şefkatli de buna nazire yaparcasına “verdiler gitti” paylaşımını yaptı. Çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken düğün ve nikahın ne zaman olacağı konusunda ise bir bilgi alınamadı.

İdo Tatlıses Kimdir?

İdo Tatlıses 15 Şubat 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Şanlıurfalı olan İdo’nun gerçek adı İbrahim’dir. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın çocuğu olan İdo Tatlıses eğitimini İsviçre’de tamamlamıştır. Türkiye’ye döndükten sonra babası İbrahim Tatlıses’in yolundan gitmeye karar veren İdo Tatlıses şarkıcı olma yolunda ilerlemektedir. Zaman zaman babasıyla olan tartışmalarıyla gündeme gelen İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli ile 3 yıldır birlikteydi.

Yasemin Şefkatli Kimdir?

İbrahim Tatlıses’in olu İdo Tatlıses ile nişanlanan Yasemin Şefkatli 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 28 yaşında olan Şefkatli ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından mankenlik ve modellik yapmaya başlamıştır.

17-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar