Damla Ersubaşı’nın Eski Eşi Koronavirüse Yakalandı!

Damla Ersubaşı’nın Eski Eşi Koronavirüse Yakalandı!
Oyuncu Damla Ersubaşı’nın geçtiğimiz haftalarda boşandığı eşi Mustafa Can Keser’in koronavirüse yakalandığı öğrenildi. İşte detaylar!

Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs hız kesmeden devam ediyor. Tüm dünyada doktorlar bu tehlikeli hastalığa çare bulabilmek için canlarını dişlerine takıp çalışırken ne yazık ki her gün bu virüs sebebiyle yüzlerce kişi hayatını kaybediyor. Ülkemizde de son günlerde yeniden tırmanışta olan koronavirüs için yetkiler sık sık gereken tedbirlerin uygulanması için uyarılarda bulunurken ne yazık ki hastalığa yakalananlarda her gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde olaylı bir boşanma yaşayan Damla Ersubaşı’nın boşandığı eşi işletmeci Mustafa Can Keser’de koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncunun eşi bu haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Çift Boşanmıştı!

Oyuncu Damla Ersubaşı ve eşi Mustafa can Keser 2016 yılında evlenmişlerdi. Geçtiğimiz haftalarda boşanan çifttin boşanma sırasında yaşadığı bazı olaylar medyaya yansımıştı. Mustafa Can Keser’in eşi Damla Ersubaşı’nı ve kardeşini darp ettiği iddiaları ortaya atılmış ve Damla Ersubaşı ile Keser’in kardeşi olayı kabul ederek açıklama yapmışlardı. Bunun üzerine de Mustafa Can Keser’de darp olayını kabul etmişti. Damla Ersubaşı olayla ilgili olarak “eşime sürpriz yapmak için görümcemle sahibi olduğu gece kulübüne gittik. Ofisinde bizi dövdü. Polisler geldi kurtulduk ama ben kendisinden şikayetçi değilim” ifadelerini kullanmıştı. Ancak Mustafa can Keser’in kız kardeşi ise kardeşinden şikayetçi olmuştu. Olayı kabul eden Mustafa Can Keser ise pişman olduğunu dile getiren açıklamalar yapmıştı. Mustafa can Keser’in sosyal medya hesabından yaptığı ve koronavirüse yakalandığını belirttiği paylaşım ise şöyle; “koronaya yakalandım. Benimle en son temasa geçen arkadaşlar kendilerine dikkat etsin” ifadelerini kullandı. Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser’in iki kız çocukları bulunuyor. Biz de Keser’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Damla Ersubaşı Kimdir?

Sihirli Annem dizisiyle seyirci tarafından tanınan ve sevilen güzel oyuncu Damla Ersubaşı 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk eğitimleri alan Ersubaşı küçük yaşlardan itibaren setlerin içinde yer aldı. Damla Ersubaşı’nın rol aldı yapımlardan bazıları şunlar.

-          Yılan Hikayesi

-          Sihirli Annem

-          Her Halimle Sev Beni

-          OKS Anneleri

-          Doktorlar

-          Arka Sokaklar

-          Aşka Sürgün

-          Aslı İle Kerem

-          Benimle Evlenir misin

18-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar