Huysuz Virjin'in vasiyeti açıldı! Bakın mirasını kimlere bıraktı!

Huysuz Virjin'in vasiyeti açıldı! Bakın mirasını kimlere bıraktı!
Huysuz Virjin lakabıyla bilinen ve geçen günlerde vefat eden usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu'nun mirası açıldı. Ortaya çıkan mirası bakın Huysuz Virjin kimlere bırakmış!

Ünlü tiyatro sanatçısı ve şovmen Seyfi Dursunoğlu'nun mirası mahkeme huzurunda açıldı. Huysuz Virjin tiplemesiyle tanınan Seyfi Dursunoğlu Temmuz ayında vefat etmiş ve mirasi ile ilgili çeşitli bilgiler ortaya çıkmıştı. Çocukları ve eşi olmayan Dursunoğlu'nun mirasının kimlere kaldığı ise kamuoyunda merak konusuydu. Hürriyet'te yer alan habere göre Dursunoğlu'nun mirası mahkeme tarafından açıklandı ve varisleri belli oldu.

Seyfi Dursunoğlu'nun vasiyeti açıklandı

Huysuz Virjin karakteri ile uzun yıllar sahne alan ünlü sanatçı Seyfi Dursunoğlu, daha önce mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı'na bırakacağını çeşitli vesilelerle dile getirmişti. Dursunoğlu'nun vefatının ardından mirası merak ediliyordu. 87 yaşında vefat eden sanatçının vasiyeti resmi olarak açıklandı. Mahkeme huzurunda açılan vasiyette Dursunoğlu'nun mirasının büyük bir bölümünü Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı'na bıraktığı anlaşılırken, yardımcısı ve yiğenine de mirasından pay verdiği ortaya çıktı.

Huysuz Virjin mirasını kimlere bıraktı?

Sevilen sanatçı Dursunoğlu'nun vasiyeti İstanbul 21. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde yapılan celse sonucunda açıklandı. Mahkemede açıklanan vasiyete göre Seyfi Dursunoğlu, Üsküdar'da bulunan yaşadığı evini ve banka hesaplarında bulunan birikimini ÇYDD'ye bıraktı. Ünlü sanatçı yeğeni Güliz Buyrukbilen'e evinde bulunan şahsi eşyalarını bırakırken, yardımcısı Ümit Yazıcı'ya ise Rand Rower marka jipinin verilmesini vasiyet etti. Vasiyetle ilgili işlemlere, tüm varislerin bulunduğu mahkemede vasiyet yüzlerine okunduktan sonra başlanacak.

Seyfi Dursunoğlu'nun mezarını kim yapacak?

Seyfi Dursunoğlu'nun sahne kıyafetlerinin sergilenmek üzere Türker İnanoğlu Vakfı'na verilmesinin belirtildiği mahkemede, Seyfioğlu'nun miras dağılımı işlemlerinin de ÇYDD'ye bağlı avukatlar tarafından takip edilmesi istendi. Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre Seyfi Dursunoğlu'nun Küplüce Aile Mezarlığında bulunan mezarının yapımı ile ilgili işlemlerin de yine vakfa bırakılması kararı verildi. 21. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde yapılan celsede diğer iki mirasçıların bulunmaması sebebiyle vasiyetle ilgili işlemlere, 24 Aralık'ta yapılacak celse sonrası herhangi bir itiraz yapılmazsa başlanacak.

16-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar