İki Oyuncu Kuruluş Osman’a Veda Etti

İki Oyuncu Kuruluş Osman’a Veda Etti
Atv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde rol alan iki oyuncu hikaye gereği diziye veda etti.

Atv ekranlarında ikinci sezonuyla ekrana gelen ve Bozdağ Film tarafından hazırlanan Kuruluş Osman Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından il sırada geleni. Dizi yayınlanmaya başladığı günden itibaren liderliği başka yapımlara kaptırmadan yoluna devam ederken hikaye gereği de oyuncu kadrosuna sık sık yeni isimleri ekliyor ya da kadrosunda var olan oyuncularla yollarını ayırıyor. Osmanlı Devleti’nin ilk kuruluş yıllarını ve beyliğin kurucusu Osman bey’in ve çevresindekilerin hikayesini anlatan dizi son yayınlanan 46. Bölümde ikinci oyuncusuna senaryo gereği veda etti. Aynı zamanda yine hikaye gereği Malhun hatun karakteriyle ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy diziye dahil olurken Targun Hatun karakteriyle Zeynep Tuğçe Bayat ve Çömlekçi İdris karakteriyle de Bahtiyar Engin diziye veda etti. 46. Bölüm sonu itibariyle iki oyuncunun diziden ayrılması oyuncuların sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

İki Oyuncu Veda Etti!

Kuruluş Osman yeni bölümlerle ekran yolculuğuna tüm hızıyla ve başarısıyla devam ederken zaman zaman dizinin kadrosundan bazı oyuncularla yollar ayrılıyor. Dün akşam yayınlanan 46. Bölümde de iki oyuncu ile yollar ayrıldı. Bunlardan ilki Targun Hatun karakteriyle Zeynep Tuğçe Bayat olurken ikincisi ise Çömlekçi İdris karakteriyle Bahtiyar Engin oldu. Diziye 34. Bölümde dahil olan genç ve başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat’ın diziden ayrılışı güzel oyuncunun sevenlerini üzdü. Çömlekçi İdris ise Osman Bey tarafından sorgulanırken kim tarafından atıldığı belli olmayan bir okla can vererek diziye veda etti. Çömlekçi İdris dün yayınlanan bölümde Osman bey’in Yorgo ile buluşmasını Nikola’ya haber verdi ve Nikola Tekfur Yorgo’nun cezasını verdi. Çömlekçi İdris’in Nikola ile buluştuğunu Osman Bey örenince Çömlekçi de sonun başlangıcına gelmiş oldu. Böylece iki sevilen oyuncu Kuruluş Osman’a veda etti.

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

Genç ve güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat 8 şubat 1990 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eitimlerinin ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Oyuncluğa merak salan oyuncu bu yolda ilerlemeye karar vererek çsetlere adım atmıştır. İlk kez Arka Sıradakiler adlı yapımla seyirci karşısına çıkan Zeynep Tuğçe Bayat’ın rol aldığı yapımlar şunlardır.

·         Arka Sıradakiler

·         Afili Aşk

·         Şansımı Seveyim

·         Seviyor Sevmiyor

·         Çilek Kokusu

·         Ah Neriman

·         Yıldız Masalı

·         Gönülçelen

18-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar