İşte Bu Benim Masalım Türkiye Tarihinin En Düşük Puanlı Dizisi Oldu

İşte Bu Benim Masalım Türkiye Tarihinin En Düşük Puanlı Dizisi Oldu
Exxen’de yayınlanan ve Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’in başrollerinde oynadığı İşte Bu Benim Masalım IMDB puanında Türkiye’nin en düşük puanlı dizisi oldu.

Ünlü Televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı’nın yeni kurduğu internet yayın platformu Exxen ocak 2021 itibari ile yayına başladı. Platform çok değişik içerikte birçok yeni ve daha önce yayınlanan içeriği kendi bünyesinde buluştururken özellikle yeni yapımlarla dikkatleri üzerine çekti. Bunlardan biri olan ve Acun Ilıcalı’nın büyük beklentiler içinde yer aldığı İşte Bu Benim Masalım adlı gençlik dizisi ne yazık ki başladığı günden itibaren üzerindeki şanssızlığı bir türlü yenemedi. Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncusu Aleyna tilki’nin rahatsızlanması ve ardından bir diğer başrol oyuncusu Survivr 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven’in koronaya yakalanması ve son olarak da dizinin yönetmeni Kıvanç Baruönü’nün kronaya yakalanması dizinin nazara geldiği yorumlarına sebep olmuştu. Ancak son gelen haber adeta tüm bunların üzerine tuz biber ekti. İşte haberin detayları!

Türkiye Tarihinin En Düşük Puanlı Dizisi

Exxen’de yayınlanan ve özellikle genç kitlenin beğeneceği yönünde büyük umutlar taşıyan İşte Bu Benim masalım adlı dizi ne yazık ki başladığı günden itibaren bir türlü istenilen başarıya ulaşamadı. Şanssızlıklarla mücadele eden ve seyirciye ulaşamayan dizi son olarak IMDB puanlamasında 1,7 puan alarak Türkiye Tarihinin en düşük puanlı dizisi oldu. Bu durum dizinin şanssızlının devam etti şeklinde yorumlanırken özellikle genç kitleye yönelik hazırlanan dizinin yine çoğunluğunun gençlerden oluşan IMDB puanı verenlere ulaşamaması büyük br tezat oluşturdu. Bu durum karşısında Exxen’in İşte Bu Benim masalım adlı dizi için 2. Sezon onayını verip vermeyeceği de merak konusu oldu. Dizinin yakında 2. Sezon için görüşmelere başlayacağı tahmin ediliyordu.

İşte Bu Benim Masalım Konusu Ne?

Exxen’de yayınlanan ve 1.7 IMDB puanı alarak Türkye tarihinin en düşük puanlı dizisi olan İşte Bu Benim Masalım’da ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Cemal Can Canseven, Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Zeynep Kankonde, Kamil Güler ve Nevra Serezli gibi oyuncular yer alıyor. Dizi güçlü duyguları olan, hayalperest ve sesi güzel olan bir genç kızın yükseliş hikayesini anlatıyor. Her ne kadar sahnelerden korksa da hayattaki en büyük arzusu şarkı söylemek olan bu genç kız hayallerinin peşinde koşmaktan vazgeçmeyecek ve şöhret basamaklarını bir bir tırmanacaktır.

18-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar