Masumiyet dizisi setinde ilginç olay! Deniz Çakır karavanı beğenmedi

Masumiyet dizisi setinde ilginç olay! Deniz Çakır karavanı beğenmedi
Masumiyet dizisi setinde ilginç olay! Deniz Çakır karavanı beğenmedi. Deniz Çakır'a herkesten tepki. Masumiyet setinde olay

Fox TV ekranlarının yepyeni dizisi Masumiyet için hazırlıklar sürüyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı proje çok yakın a ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin devam ettiği Masumiyet dizisi setinde öyle olaylar yaşandı ki tahmin bile edemezsiniz. Oyuncu kadrosuna dahil olan Deniz Çakır'dan sette kriz anları. Deniz Çakır sette olay çıkardı. Deniz Çakır Masumiyet dizisinde mi? Masumiyet dizisi setinde ilginç olay! Deniz Çakır karavanı beğenmedi. Masumiyet oyuncuları kimler? Masumiyet dizisi ne zaman başlıyor? İlayda Alişan kimdir? Deniz Çakır kimdir?Ekranların yepyeni dizisi Masumiyet ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar bu yazımızda  sizlerle..

Masumiyet dizisi setinde ilginç olay! Deniz Çakır karavanı beğenmedi

24 şubat 2021 Çarşamba günü ekranlara gelmesi planan Fox TV kanalının yepyeni dizisi Masumiyet, seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin devam ettiği projenin setinde bir takım anlaşmazlıklar yaşandı. Dizi kadrosunda yer alan Deniz Çakır, sette bulunan karavanı mı küçük bulunca oyuncu arkadaşlarına ait olan karavana yerleşti. Bunu gören oyuncu arkadaşları ise sıkıntının giderilmesini talep etti ancak bir aracın henüz değişmediği bilgisi yer aldı. Oyuncu Deniz Çakır ise bu durum karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Ayrıca Deniz Çakır'ın dizide kızı rolünde oynayan İlayda Alişan'a da kötü davrandığı bilgisi verildi.

Başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ'nun yer aldığı Masumiyet dizisi 24 şubat çarşamba günü ekranlara gelmeyi planlıyor.

İlayda Alişan kimdir?

26 şubat 1996 yılında dünyaya gelen İlayda Alişan, İstanbul doğumludur. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarım bölümünde tamamlamıştır. İlk olarak reklam filmlerinde rol alan İlayda Alişan, Nestle, Coco Cola, Ülker, Akbank, Eti gibi reklam filmlerinde oynayan İlayda Alişan, 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim isimli dizide televizyon dünyasına dahil olmuştur. Bir çok başarılı projede rol alan İlayda Alişan, günümüzde ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinde rol almaktadır.

İlayda Alişan rol aldığı dizi ve filmler

Gönül Hırsızı

Benim Adım Gültepe

Bir Çocuk Sevdim

Şampiyon

Terapist

Serçe Sarayı

Bana Sevmeyi Anlat

Rüya

Çukur

Hakan: Muhafız

18-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar