İki usta isim aynı projede!

İki usta isim aynı projede!
Yer aldıkları dizi ve filmlerde gösterdikleri performanslarla Türk Sineması'nın en önemli isimleri arasında yer alan Haluk Bilginer ve Uğur Yücel, aynı proje için bir araya geldi.

Ülkemizin dizi ve film sektöründe iki usta ismi aynı projede buluştu. İzleyici Onur Saylak’ın yönettiği, iki dev ismin buluştuğu projeyi ve hangi dizide rol alacaklarını merak ediyor. Şimdi detaylar

İki usta isim aynı projede!

Yer aldıkları dizi ve filmlerde gösterdikleri performanslarla Türk Sineması'nın en önemli isimleri arasında yer alan Haluk Bilginer ve Uğur Yücel, aynı proje için bir araya geldi. Tv100’ün verdiği haberlere göre Netflix için hazırlanan Uysallar dizisinde başrol oynayacak Uğur Yücel ve Haluk Bilginer’e Songül Öden de eşlik edecek. Uysallar adını taşıyan dizinin yönetmeni Onur Saylak.

İki dizide de oynayacak

Onur Saylak ile Hakan Günday ikilisi Şahsiyet dizisinin ardından bu kez Netflix için Uysallar dizisi için kamera karşısına geçtiler. Çekimleri büyük bir titizlikle süren Uysallar dizisinde erkek başrol için Uğur Yücel, kadın başrol için de Songül Öden ismiyle anlaşıldı. Son olarak Kırmızı Oda dizisine katılan Uğur Yücel, iki dizi seti arasında mekik dokuyor. Çekimleri hızla ilerleyen Netflix yapımı Uysallar dizisinin ne zaman yayımlanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Uğur Yücel Kimdir?

1957 yılında İstanbul’da doğan Uğur Yücel, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. Tiyatrocu olmasına rağmen stand up gösterileriyle ünlenen Yücel, Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholü gibi birçok sahnede rol aldı. Özellikle Şener Şen ile oynadığı filmlerle hafızalara kazınan Uğur Yücel; Selamsız Bandosu, Muhsin Bey ve Arabesk filmleriyle adını unutulmazlar arasına yazdırdı.  Yönetmenlik, yapımcılık, senaristlik ve oyunculuk alanında faaliyet gösteren Uğur Yüceli halen Kırmızı Oda dizisinde rol alıyor.

Aldığı ödüller

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Arabesk)

En İyi tv Yönetmeni (İkinci Bahar)

Rol aldığı yapımlar

Yenge (Tv dizisi)

Muhsin Bey (sinema filmi)

Aşk ve Ceza (Tv dizisi)

Arabesk (sinema filmi)

Selamsız Bandosu (sinema filmi)

Eşkıya (sinema filmi)

Canım Ailem (Tv dizisi)

Hırsız Polis (Tv dizisi)

Alacakaranlık (Tv dizisi)

Karanlıkta Koşanlar (Tv dizisi)

İkinci Bahar (Tv dizisi)

Aziz Ahmet (Tv dizisi)

Balalayka (sinema filmi)

Nefes Nefese (Tv dizisi)

29-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar