Can Yaman’a büyük şok!

Can Yaman’a büyük şok!
Oyunculuğundan ziyade adının karıştığı skandallarla gündeme gelen Can Yaman, bir süredir beraber olduğu İtalyan spiker Diletta Leotta 'nın ihanetine mi uğradı?

Yaptığı her şey olay olan tartışmaların odağındaki isim Can Yaman'a büyük şok, sosyal medyaya bomba gibi düştü. İtalyan spiker Diletta Leotta ile adı aşk iddialarına karışan Can Yaman’ın yaşadığı şok nedir? Hayranları ünlü oyuncun verdiği tepkiyi merak ediyor. Şimdi detaylar

Can Yaman’a büyük şok!

Oynadığı dizilerden çok adının karıştığı skandallarla gündeme gelen Can Yaman, bir süredir İtalyan spiker Diletta leotta ile arkadaşlık ediyor. İkili arasında evlenme iddiaları sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Ancak İtalyan spiker Diletta Leotta ile iş insanı Ryan Friedkin’in aynı karede yer aldığı fotoğraflar gündemi sarstı. İtalyan basınının tüm detaylarıyla yer verdiği olay sonrası gözler Can Yaman’a çevrildi.

Can Yaman ne tepki verdi?

Dolunay, Bay Yanlış ve Erkenci Kuş gibi dizilerle geniş bir hayran kitlesi kazanan genç yıldız Can Yaman’ın fırtınalı aşk hayatı çalkantılarla dolu gidiyor. Ünlü firmaların reklam yüzü olan ve bir süre önce Sandokan dizisi için İtalya’ya giden genç oyuncu, gönlünü İtalyan spiker Diletta Leotta’ya kaptırmıştı. Öyle ki Can Yaman’ın ünlü spikere evlenme teklif ettiği yazılıp çizildi. Kimse ne olduğunu anlamadan bu sefer de ayrılık haberleri kulislerde yankılanmaya başladı.

 İtalyan basınında yer alan fotoğraflar da ayrılığı doğrular durumda.  Çünkü Spor spikeri Dilette Leotta, İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın başkan yardımcısı milyarder Ryan Friedkin’le eğlenirken flaşlara yakalandı. İkilinin aynı karede görüldüğü fotoğrafla, sosyal medyada hızlı bir şekilde yayıldı. Sosyal medyaya bomba gibi düşen görüntüler akıllarda soru işareti oluştururken Can Yaman'ın vereceği tepki hem İtalya’da hem de ülkemizde merak konusu oldu. Bu haberin yazıldığı sırada Can Yaman cephesinde henüz bir tepki gelmedi. Canlitv platformu olarak olayla ilgili gelişmeler olduğunda takipçilerimizle paylaşacağız.

Can Yaman Kimdir?

1989 İstanbul doğumlu oyuncu aslen Yugoslav kökenlidir. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü mezunu olan Can Yaman avukatlığa başladı. Hobi olsun diye oyunculuk dersleri aldı ve 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile kariyerine başladı.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Erkenci Kuş (Can Divit) (TV Dizisi)

2017 – Dolunay (Ferit) (TV Dizisi)

2016 – Hangimiz Sevmedk (Tarık) (TV Dizisi)

2015 – İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi)

2014 – Gönül İşleri (TV Dizisi)

29-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler