Yusuf Güney’den Şaşırtan Açıklama

Yusuf Güney’den Şaşırtan Açıklama
Pop müziğin ünlü isimlerinden genç şarkıcı Yusuf Güney astral seyahatle uzaya gittiğini, Ay’ın karanlık yüzünde askeri üs olduğunu ve Mars’ta yeşil bir göl olduğunu iddia etti.

Özellikle genç neslin çok yakından tanıdığı ve şarkıları dillerden düşmeyen genç şarkıcı Yusuf Güney bugün hakkında çıkan bir haberle bir anda magazin dünyası ve sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Ünlü şarkıcı katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla adeta ağızları açık bıraktı ve yok artık dedirtti. Genç şarkı Hayatın rengi adlı programda kendisine sorulan sorulara cevap verirken özellikle uzay ve NASA hakkında söyledikleriyle günden oldu. Magazin basınında ve sosyal medyada binlerce kişi ünlü ismin açıklamalarını okuyup yorumlarken şarkıcıya da binlerce mesaj gitti. Genç şarkıcı Yusuf Güney programda astral seyahatle uzaya gittiğini, NASA’nın birçok bilgiyi kendisinden sonra açıkladığını ve hatta Ay’ın karanlık yüzünde askeri bir üs olduğunu iddia etti ve savundu. Açıklamalar kısa sürede gündemde ilk sıraya yerleşti.

Uzaya Gittim

Ünlü ve genç şarkıcı Yusuf Güney katıldığı bir programda sorulan bir soruya cevap verirken herkesi şok içinde bıraktı. Yusuf Güney uzaya gitme hayalleriniz var mı şeklindeki soruya “Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Yani düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca “iki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı. Ay’ın karanlık tarafında bir askeri üs var. Bunu uzaydaki varlıkların yaptığını söyledim. Onu da yeni açıkladılar. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor” ifadelerini kullandı.

Yusuf Güney Kimdir?

Genç şarkıcı Yusuf Güney 5 Haziran 1984 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. 15 yaşında ailesiyle birlikte İngiltere’ye taşınan ve orada yaşamaya başlayan şarkıcı bir konser sırasında Rafet El Roman ile tanıştıktan sonra müzik dünyasına adım atmıştır. Daha sonra Rafet El Roman’ın albümünde ünlü isimle bir düet yaptı ve bundan sonra beste çalışmalarına başladı. Şarkıcı ilk albümünü 2009 yılında Rafet El Roman’ın prodüktörlüğünde çıkardı. Daha sonra 2.albümünü 2010 yılında çıkaran şarkıcı halen müzik çalışmalarına devam etmektedir.

29-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar