İki Yalancı ne zaman başlıyor?

İki Yalancı ne zaman başlıyor?
Kanal D'nin yaz dizisi olarak ekranlara gelecek olan İki Yalancı'nın ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Yaz akşamlarınıza renk katması beklenen İki Yalancı dizisi ne zaman başlayacak? İki Yalancı tanıtım fragmanı...

Yaz aylarının gelmesi bütün ilgi ile izlenen dizilerin kısa bir ara vermesine neden oldu. Bir bir sezon finali yapan diziler ekranları bomboş bıraktı. Onların yerini ise yavaş yavaş yaz dizileri almaya başladı. Hatta bir kaç yaz dizisi ilk bölümlerini yayınladı bile. Son olarak Kanal D ekranlarına renk katacak dizi İki Yalancı'nın tanıtım fragmanı yayınlandı. İki Yalancı'nın başrollerinde yakışıklı oyuncu Keremcem ve güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin yer alıyor. Diziyi canlı olarak izlemek için Kanal D Canlı İzle adresini tıklayın..

Keremcem, uzun soluklu O Hayat Benim dizisinden sonra çok farklı bir karakter ile karşımıza çıkacak. İki Yalancı dizisinde Serkan karakterine can verecek. Kadın partner Yağmur Tanrısevsin ise Duygu karakterini canlandıracak. İki başarılı oyuncunun hayranları diziyi şimdiden merak etmeye başladı. İlk tanıtımı yayınlanan dizi ne zaman başlayacak? 

İKİ YALANCI KONUSU

Senaryosu ve proje tasarımı Gani Müjde'ye ait olan dizinin yönetmenliğini Eda Teksöz yapıyor. Dizi ise iki gencin yalanlarla dolu olan gerçek aşkını konu alıyor. Çocukluk aşkı tarafından terk edilen Serkan işinden de kovulunca kendini Bodrum yollarına atar. Diğer yandanda evdeki baskıdan bunalan Duygu da Bodrum yoluna koyulmuştur. Ve herşey böyle başlar.

İKİ YALANCI OYUNCULARI

Keremcem

Yağmur Tanrısevsin

Serhan Aslan

Hazal Şenel

Koray Erkök

Pınar Karaman

Ahmet Kayakesen

Rahmi Dilligil

Şebnem Gürsoy

Tuna Arman

Selçuk sazak

Erol Aydın

Aykut İspir

İlsu Olcahan Kubak

16-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar