İlayda Alişan ve Burak Yörük aynı projede

İlayda Alişan ve Burak Yörük aynı projede
Ünlü iki oyuncu İlayda Alişan ile Burak Yörük aynı projede buluşuyor. İlayda Alişan ve Burak Yörük yaz dizisinde başrolleri paylaşacak. İşte o proje…

Yaz aylarının yaklaşmasıyla yapım şirketleri ve kanallar yaz dizileri için harekete geçmeye başladı. Başarılı ve bol dizili bir sezonun ardından final yapacak ya da tatil arası verecek diziler var. Birçok farklı kanalda yayınlanan diziler yerlerini yaz dizilerine bırakacak. Kanal D de yeniden faaliyete geçirdiği iç yapımlar birimi ile yeni diziler için kolları sıvadı. Kanalıjın ilk projesi ile ilgili detaylar da gelmeye başladı. Kanal D'de yayınlanacak yeni yaz projesinin başrolleri ise İlayda Alişan ve Burak Yörük oldu. Başarılı ve sevilen iki isim İlayda Alişan ile Burak Yörük yaz aylarında seyirciyle buluşacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kanal D'nin iç yapımı olan 'Bir Yaz Dizisi' adı verilen yeni projede bir oyuncu hikayesi anlatılacak.

Kanal D'den yeni bir yaz dizisi geliyor

Yaz sezonunun gelmesiyle televizyon kanalları da cıvıl cıvıl yaz dizilerine hazırlık yapıyor. Kanal D iç yapımlar tarafından ilk yaz dizisi projesinin hazırlıklarına başlandı. Cast çalışmaları devam eden Bir Yaz Dizisi için başroller belirlendi. İlayda Alişan ile Burak Yörük yaz aylarında Kanal D ekranında olacak. İlayda Alişan ile Burak Yörük'ü buluşturan projede oyuncu bir genç ile oyunculuk hayalleri kuran bir kızın hikayesi anlatılacak. Merakla beklenen yeni projenin detayları merak edilirken kadroya katılacak diğer isimlerle de görüşmeler devam ediyor.

Bir Yaz Dizisi konusu nedir?

Kanal D İç Yapımlar Birimi'nin hazırladığı yeni dizi Bir Yaz Dizisi oyuncuların hayatını ekrana taşıyacak. Burak Yörük oyuncu bir genci canlandırırken İlayda Alişan ise oyuncu olmak isteyen bir kız olarak Bir Yaz Dizisi'nde yer alacak. Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu proje yaz sezonu için hazırlanıyor. Bir Yaz Dizisi'nin senaryosu ise İlker Arslan ve Barış Erdoğan tarafından yazılıyor. Oyuncu görüşmeleri devam eden Bir Yaz Dizisi'nin başrolleri İlayda Alişan ile Burak Yörük'e emanet. Yeni dizi Bir Yaz Dizisi ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

30-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar