İmaj değiştiren Elçin Sangu kime benzetildi?

İmaj değiştiren Elçin Sangu kime benzetildi?
Kiralık Aşk dizisiyle kariyerinde adım adım zirveye yükselen Elçin Sangu, oyunculuğundaki başarı kadar duru güzelliği ve kızıl saçlarıyla gönülleri fethediyor.

Kiralık Aşk dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Elçin Sangu imaj değiştirdi. Yeni imajı karşısında şok olan hayranları adeta ikiye bölündü. magazin severler Elçin Sangu'nun yeni imajını ve kime benzediğini merak ediyor. İşte genç oyuncunun yeni imajı haberimizde.

İmaj değiştiren Elçin Sangu kime benzetildi?

Uzun ve kızıl saçları uzun yıllar adından söz ettiren oyuncu Elçin Sangu, imaj değiştirdi ve sarışın oldu. Saçlarının şeklini rengini değiştiren Sangu, sosyal emdyada poz verdi. Genç oyuncunun son halini gören sosyal medya takipçileri onu meslektaşı Sinem Kobal'a benzetti.

Hayranları ikiye bölündü

Barış Arduç ile başrolü paylaştığı Kiralık Aşk dizisiyle kariyerinde adım adım zirveye yükselen Elçin Sangu, oyunculuğundaki başarı kadar duru güzelliği ve kızıl saçlarıyla gönülleri fethetmişti. Tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam eden genç oyuncu, radikal bir karar alarak yıllardır kızıl renkte kullandığı saçlarını boyattı.

Bu haliyle Sinem Kobal'a benzetildi

İmaj değişikliğine giden ve saçlarını sarıya boyatan Elçin Sangu, yeni imajıyla kuaförde poz verdi ve sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede gündem olan yeni imajıyla Elçin Sangu, kendisi gibi oyuncu olan meslektaşı Sinem Kobal'a benzetildi. Binlerce beğeni alan pozların altına yorum yazan takipçileri genellikle aynı duyguları paylaştı. İşte o mesajlardan en  çok payalşaılan 3 tanesini burada yayınlıyoruz: "Resmen Sinem Kobal'ın kopyası olmuş," "Elçin zaten çok güzel niye Sinem'e benzemeye çalışmış ki"  "Sinem ile Elçin'in saçlarıyla estetikleri aynı olmuş" 
Diğer yandan Elçin Sangu'nun yeni imajını beğenmeyip derhal eski haline geri dönmesi gerektiğini söyleyen hatırı sayılır sayıda takipçilerinin de olduğunu söyleyelim.

Elçin Sangu Kimdir?

Çerkez kökenli Sangu, 1985 İzmir doğumludur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu ve “Sahne Tozu Tiyatrosu”nda oyunculuk eğiti aldı. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile başladığı oyunculuk kariyeri boyunca pek çok ödüle layık görüldü.

Rol aldığı yapımlar

2018 – Çarpışma (Zeynep) (TV Dizisi)
2018 – Yaşamayanlar (Mia) (İnternet Dizisi)
2017 – Mutluluk Zamanı (Ada) (Sinema Filmi)
2015- 2016 -Kiralık Aşk (Defne) (TV Dizisi)
2014 – Kurt Seyit ve Şura (Güzide) (TV Dizisi)
2013 – Bir Aşk Hikayesi (Eda) (TV Dizisi)
2012 – Aşk Kaç Beden Giyer (Nehir) (TV Dizisi)
2010 – Öyle Bir Zaman Geçer ki (Jale) (TV Dizisi)

15-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar