Gündüz kuşağında hareketlilik 3 program birden başlıyor

Gündüz kuşağında hareketlilik 3 program birden başlıyor
Eylül ayına sayılı günler kala televizyon dünyasında tatil bitti. Harıl harıl yeni sezona hazırlanan televizyonlarda gözler, gündüz kuşaklarına çevrildi.

Eylül ayına sayılı günler kala televizyonlar düğmeye bastı. Birbiri ardına yayına girmeye hazırlanan gündüz kuşağında hareketlilik sürüyor. Televizyon izleyici, 3 programın birden başladığı gündüz kuşağındaki programları ve kimin sunacağını merak ediyor. İşte o programlar ve sunucuları haberimizde. Şimdi detaylar

Gündüz kuşağında hareketlilik 3 program birden başlıyor

Eylül ayı basın ve televizyon dünyası için yeni sezon için başlangıç ayı demektir. Eylül ayına sayılı günler kala televizyon dünyasında tatil bitti. Harıl harıl yeni sezona hazırlanan televizyonlarda gözler, gündüz kuşaklarına çevrildi. Gün geçmiyor ki ekranlarda yeni sezon programları tanıtılmasın. Birer birer izleyiciyle buluşmaya hazırlanan gündüz kuşağında 16 Ağustos Pazartesi gününnden itibaren üç program ekranda yerini alacak.

Sabahın Sultanı Seda Sayan!

Yıllardır farklı televizyonlarda aynı içerikte program yapan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Star Tv’de hafta içi her sabah canlı yayınlanacak “Sabahın Sultanı Seda Sayan” programına başlıyor. Yıllardır farklı kanallarda izleyicilerin sesi olan, herkese yetişen Seda Sayan, 16 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi 5 gün saat 09.45’te Star Tv ekranlarında yerini alacak.

Çağla ile Yeni Bir Gün!

Dile kolay tam 629 bölüm yayınlandı. Fox Tv'de yyaınlanan ve keyifli 629 bölümü geride bırakan “Çağla ile Yeni Bir Gün” programından bahsediyoruz. Hiç kesilmeyen temposuyla  dopdolu içeriğiyle yeni sezonuna başlayan Çağla ile yeni Bir Gün, 630. bölümü 16 Ağustos Pazartesi itibarıyla hafta içi her gün saat 11.00'de izleyiciyle buluşacak. 

En Hamarat Benim!

Temizlik programı çok beğenilen sevilen sunucu Kadir Ezildi’nin bambaşka bir formatta sunacağı yepyeni program “En Hamarat Benim” gündüz kuşağı programalrından biri. Hafta içi her gün izleyicisiyle buluşacak olan “En Hamarat Benim”, 16 Ağustos Pazartesi itibarıyla hafta içi her gün saat 13.00’te FOX’ta olacak. Keyifli seyirler.

15-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar