O Ses Türkiye’den Yeni Sezonda Hadise Kararı

O Ses Türkiye’den Yeni Sezonda Hadise Kararı
Yıllardır O Ses Türkiye Yarışma programının Jüri Koltuğunda oturan Hadise’nin gelecek sezonda jüri koltuğunda yer almayacağı öğrenildi.

Tv 8 ekranlarının en çok seyredilen ve en uzun süredir yayınlanan başarılı yarışma programlarından olan O Ses Türkiye için çalışmalar devam ediyor. Geçen sezon pendemi nedeniyle ekranlara gelmeyen ve seyircisini üzen yarışma programı bu sezon ekranlardaki yerini alacak. MasterChef Türkiye 2021’in final yapmasıyla birlikte ekrana gelmeye başlayacak olan yarışma programı için adaylar başvuru yapmaya başladılar. Yeni sezonda hazırlıkların devam edeceği ve yarışma programında seyirciyi bu sezon büyük bir sürpriz bekliyor. Yıllardır yarışmanın jüri koltuğunda oturan ve en çok şampiyonluk kazanan isimlerden biri olan başarılı ve güzel şarkıcı Hadise hakkında karar verildi. Uzun zamandır jüri koltuğunda oturup oturmayacağı merak edilen Hadise’nin yeni sezonda yarışmada olmayacağı öğrenildi. İşte haberin detayları.

Hadise O Ses Türkiye’de Yok

Tv 8 ekranlarının en çok seyredilen ve reyting rekorları kıran başarılı yarışma programı O Ses Türkiye’de bu sezon büyük bir değişiklik yaşanacak. Yıllardır jüri koltuğunda oturan ve şu an itibariyle Murat Boz ile birlikte en uzun süre bu koltukta oturan Hadise’nin yeni sezonda O Ses Türkiye’de yer almayacağı öğrenildi. Bu haber bir anda magazin basını ve sosyal medyada gündem olurken ünlü ismin sevenleri ve O Ses Türkiye seyircileri bu karardan dolayı üzüntülerini belirttiler. Halen O Ses Türkiye Jüri koltuğunda Murat Boz, Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk yer alıyor. Hadise’nin yerine ise O Ses Türkiye için ünlü isim Meryem Uzerli’nin oturacağı iddia ediliyor.

Hadise Neden Ayrıldı

O Ses Türkiye’de bu sezon yer almayacağı öğrenilen Hadise’nin bu kararının ardından geçtiğimiz aylarda Ebru Gündeş ile olan tartışma ve polemiğinin sebep olduğu iddia ediliyor. Bilindiği gibi iki ünlü isim arasında Reza Zarrab sebebiyle bir tartışma yaşanmıştı. Bu tartışma sebebiyle ikilinin arası açılmış ve aralarında bir küslük meydana gelmişti. Ünlü şarkıcının bu sebeple O Ses Türkiye’de yer almayacağı iddia edildi. 2022 yılının O Ses Türkiye yarışmasının çekimlerinin ise kasım ayında başlayacağı belirtildi. Bakalım yıllardır O Ses Türkiye Jüri koltuğunda oturan Hadise’nin yerine gelecek sezonda hangi isim yer alacak?

15-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar