Senden Daha Güzel Dizisini İzleyenler Fazla Kastan Rahatsız Oldu! Can Yaman Benzetmesi

Senden Daha Güzel Dizisini İzleyenler Fazla Kastan Rahatsız Oldu! Can Yaman Benzetmesi
Cemre Baysel ve Burak Çelik’in başrolünde olduğu Senden Daha Güzel dizisini ilk bölümden itibaren izleyen izleyici fazla kastan rahatsız oldu. Burak Çelik, Can Yaman’a benzetildi

Gold Film imzalı Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yazlık dizi Senden Daha Güzel’in başrol oyuncusu Burak Çelik dizideki kasları ile gündem oldu. İlk bölümü 7 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan her hafta Salı günleri ekranlara gelen Senden Daha Güzel dizisinin yapımcılığını Faruk Turgut üstlenirken, yönetmen koltuğunda Deniz Koloş, Hakan Kırvavaç otururken, dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu kaleme alırken, bestesini ise Tuna Hizmetli yapıyor. Dizinin başrollerini Cemre Baysel ile Burak Çelik’in paylaştığı Senden Daha Güzel romantik komedi dizisi ilk yayınlandığı günden itibaren Burak Çelik’in ekranlara yansıyan fazla kaslı vücudu izleyici tarafından abartılı oldu. Akıllara ise Can Yaman geldi. Cemre Baysel geçtiğimiz sezon yine bir yaz dizisi olan Baht Oyunu ile ekranlara gelmişti. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ile paylaşan Cemre Baysel dizinin çok beğenilmesi ile iki oyuncuda hem partner olarak yakıştırılmış hemde dizi çok izlenmişti. Ardından ise iki başarılı genç oyuncu diziden sonra sevgili oldu. Cemre Baysel yine bir yaz dizisi ile ekranlara dönmüş oldu. Burak Çelik ise, Atv’nin reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman dizisinde ‘Kongar’ karakteri ile yer almış. 2020 yılında diziye dahil olan Burak Çelik 2022 yılında diziye veda etmişti. Şimdi iki başarılı isim Senden Daha Güzel dizisinde buluşmuş, Fox TV ekranlarında izleyiciye eğlenceli ve iddialı bir yapım izletmek üzere biraraya geldiler. Ancak dizide çiftin yakaladığı uyumdan çok Burak Çelik’in çok kaslı vücudu konuşuldu. İşte konuyla ilgili detaylar…

Burak Çelik, Can Yaman’a Benzetildi

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel’in başrolleri Cemre Baysel ve Burak Çelik paylaşıyor. Dizide Cemre Baysel ‘Efsun’ (dermatolog) ve Burak Çelik ise ‘Emir’ (Estetik Doktoru) karakterlerine hayat veriyor. İzleyiciden büyük ilgi görmeyi başaran dizide dikkatleri en çok Burak Çelik’in abartılı kasları çekti. Diziyle alakalı yorumlarda en çok Burak Çelik’in kaslı sahnelerine yorum geldi. İzleyiciler ‘ekranların yeni Can Yaman’ı bulundu’ yorumunda bulundu.

Can Yaman Erkenci Kuş ve Bay Yanlış gibi romantik komedi dizilerinde cool, havalı, kaslı ve çapkın bir karakteri canlandırmıştı. Burak Çelik’te Senden Daha Güzel romantik komedi dizisinde ‘Emir’ karakteri ile havalı, kızların beğendiği, kaslı ve çapkın bir erkeği canlandırıyor. Bu kadar benzerlik ikinci Can Yaman benzetmesine ve çok klişe bulunmasına sebep oldu. Burak Çelik’in kaslarının dizi boyunca çok fazla sergilenmesi bu kadar kas gösterisi izleyiciye Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’lı sahneleri hatırlattı.

 

Senden Daha Güzel’de Burak Çelik’e Kas Eleştirisi

İstanbullu çok yakışıklı ve ukala bir estetik cerrah ile Gaziantep’ten gelen bir cilt uzmanının aşkını anlatan dizide ayrıca Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Gözde Kaya, Anıl Çelik, Cihan Ercan, Merve Şen, Tuğçe Kumral, Aziz Caner, Yunus Eski, Sena Çakır, Ozan Kaya Oktu, Cem Kurtoğlu ve Beril Kolcu gibi başarılı isimler de rol alıyor.

2013 yılında hem Best Model Of Turkey hem de Best Model Of The Word modellik yarışmalarında birinci gelen Burak Çelik daha sonra aynı yıl oyuncu olarak ekranlardaki yerini almıştı. Son olarak Fox TV ekranlarında Senden Daha Güzel dizisindeki rolü ve görüntüsü ile çokça eleştiri alsada senaristin bu sahnelerden vazgeçme gibi bir niyetinin olmadığı görülüyor.

Şuana kadar 5 bölüm yayınlanan dizi yayınlanmaya devam ederken, kaslı sahnelere hala bolca zaman ayrılıyor bu da izleyiciye sürekli kaslarının sergilenmesinin Burak Çelik’in oyunculuğunun önüne geçtiğini veya Çelik’in oyunculuk yeteneğinin çok zayıf olduğunun, ancak kaslarıyla var olabildiğini düşündürtüyor.








07-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar